Nedim Tokuyucu
İmparator
Skrtel ve noyşıtader ikilisi 7 milyon euro garanti para alıomuş. Vallahi bizim durumumuz çok iyi. Yatın kalkın şükredin
Bu Gedson Fernandes muthis bir yetenek, ayni Ndiaye gibi topu alip kursun gibi one suruyor,
Bu adam rahat 60a gider
İşte önemli olan avrupa da devamlılığı sağlayabilmek reis bunun yolu da ligde şampiyon olmaktan geçiyor50-60 milyon Euro toplamaya çalışalım bu sene Avrupa'dan.
( Maç günlerinde extra Stad gelirlerini de sayarsak.)
50 olsun minimum diyelim....
Yaklaşık 360 milyon tl yapar. Temüz para
96-2000 gibi 4 sene üst üste şampiyon olsak ve smp ligi gelirinden faydalansak çok yol alırız ...Yönetimin bu muhasebeyi dikkate alarak kiralık da olsa transfer atağına geçmesi lazım...İyi para geldi valla ilaç gibi zaten ligde 2. olunca bizim kulüplerimiz yüzde 90 eleniyor sırf fener e özel bişi değil.Ne transferi yetiştirebiliyorlar nede takımı elemelere hazırlıyabiliyorlar.Oyuncular bi geliyor futbolu unutmuş.Türkiye ligi şampiyonluğu sırf cl yüzünden her sene olabilmek şart ancak ozaman mali bakımdan rahatlarsın.
İngilterede transfer sezonu kapandı bu çok ciddi avantaj ayrıca İtalyan takımlarının kadroları çok geniş ordan kiralık olarak transfer gerçekleşebilir ...Arkadaşlar illa ki transfer döneminin sonuna doğru avrupanın elit takımlarının kadrosundaki kullanamadığı oyunculardan 2 3 ünü kiralıyacaz bu kadar basit biraz sabretmek lazım.
Şu anki borcumuzu full kapatmış oluruz sadece bu Avrupa'dan gelen gelirler ileİşte önemli olan avrupa da devamlılığı sağlayabilmek reis bunun yolu da ligde şampiyon olmaktan geçiyor
2-3 sene üst üste 360 mil. tl kasamıza sadece Avrupa maçlarından geldiğini düşünsene
Dediğine katılıyorum.Birçokları gibi transferle yatıp kalkan bir kafada değilim.Ama kadro yapısı itibarıyla önümüzdeki sene veya 1 sonraki sezon revizyon gerekeceği için elimiz bağlı olacak.Kuralın İyi tarafı gereksiz para harcama ihtimalimiz minimize olacak.Gençlere daha çok şans vermek lazım bu süreçte.Semih kayanın 2 milyon ettiği piyasada bi bakarsın hiç beklemediğimiz gençleri yurtdışına güzel paralara satarız.Bence zulüm değil. Şu 4 senelik anlaşmayı yapmasaydık kulübün ekonomik olarak toparlanacağı yoktu.
Ama şimdi Uefa'dan gelen şu paraların vasat, vasat altı ya da değerinden çok ödenen topçulara harcanmayacağını biliyoruz.
Alnitak Alnilam Mintaka
Galatasaray, Fatih hocanın da dediği gibi futbolcularını pazarlamayı ve satmayı da öğrenmeli.Dediğine katılıyorum.Birçokları gibi transferle yatıp kalkan bir kafada değilim.Ama kadro yapısı itibarıyla önümüzdeki sene veya 1 sonraki sezon revizyon gerekeceği için elimiz bağlı olacak.Kuralın İyi tarafı gereksiz para harcama ihtimalimiz minimize olacak.Gençlere daha çok şans vermek lazım bu süreçte.Semih kayanın 2 milyon ettiği piyasada bi bakarsın hiç beklemediğimiz gençleri yurtdışına güzel paralara satarız.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray, Fatih hocanın da dediği gibi futbolcularını pazarlamayı ve satmayı da öğrenmeli.
Biz alışmışız yıllardır aldığımız oyunculara çöplük muamelesi yapmaya.
Düşünsene, koca Galatasaray'ın transfer ettiği ve kadrosunda düşünmediği bir oyuncuya 2. Ligden bile talip çıkmıyor. Dünyanın en gereksiz oyuncularıymış gibi algı oluşuyor.
Rahatsız edici bu algıyı yıkmak için de önemli bu 4 yıl
Alnitak Alnilam Mintaka
Birbirine yakın ya iki şehir ondan pek fark yok ama işte Mersin de en azından deniz yüzünden biraz esinti falan var. Adana kupkuru.Bende bugun Adana'daydim harbi yaniyordu sonra memleketim Mersin'e geldim ama burada yaniyordu