GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 154

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
154/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EFE7B576-C938-4D71-A39D-CFAFBB1C472C.webp

Galatasaray, Fatih hocanın da dediği gibi futbolcularını pazarlamayı ve satmayı da öğrenmeli.

Biz alışmışız yıllardır aldığımız oyunculara çöplük muamelesi yapmaya.

Düşünsene, koca Galatasaray'ın transfer ettiği ve kadrosunda düşünmediği bir oyuncuya 2. Ligden bile talip çıkmıyor. Dünyanın en gereksiz oyuncularıymış gibi algı oluşuyor.
Rahatsız edici bu algıyı yıkmak için de önemli bu 4 yıl

Alnitak Alnilam Mintaka
Hah iste onu bu yönetim beceremiyor kimse kusura bakmasin. Zaten fatih terim de boşa söylemedi o lafi

Edit: ustteki paragraf olacakti
Galatasaray, Fatih hocanın da dediği gibi futbolcularını pazarlamayı ve satmayı da öğrenmeli.

Biz alışmışız yıllardır aldığımız oyunculara çöplük muamelesi yapmaya.

Düşünsene, koca Galatasaray'ın transfer ettiği ve kadrosunda düşünmediği bir oyuncuya 2. Ligden bile talip çıkmıyor. Dünyanın en gereksiz oyuncularıymış gibi algı oluşuyor.
Rahatsız edici bu algıyı yıkmak için de önemli bu 4 yıl

Alnitak Alnilam Mintaka
Hah iste onu bu yönetim beceremiyor kimse kusura bakmasin. Zaten fatih terim de boşa söylemedi o lafi

Edit: ustteki paragraf olacakti

Yönetim beceremiyor da taraftar da hiç yardımcı olmuyor. Belhanda satılsın hactagi gibi bir saçmalık bütün oyuncularımıza taraftar tarafından yapılan çöp muamelesi. ... Biraz sağduyu.

An itibariyle geçen sezonki yayın gelirinden hesaplarsak 15+22 den 37 milyon euro gelirimiz kesinleşti + yayin geliride bu sene 25-30 arasina cikacak büyük ihtimal en kötü 40 milyon euro cepte birde 2galibiyet ile 5.4
2 beraberlik ilede 1.8 alıp gruptan çıksak 5.4 + 1.8 + 9.5 = 16-17 milyon da öyle bi kasaya girdi oluyor ki totalde 55-60 milyona yakın gelir oda suanki kurdan 400 milyon tl yapar ki geçen sene 228 milyon tl borç açıklanmışti bu sene kar açıklayadabiliriz ki bunu 2-3 sene üst üste yapsak çok rahatlarız

Yönetim beceremiyor da taraftar da hiç yardımcı olmuyor. Belhanda satılsın hactagi gibi bir saçmalık bütün oyuncularımıza taraftar tarafından yapılan çöp muamelesi. ... Biraz sağduyu.

Onu yapmak zaten saçmalık.ama sosyal medyayi nasil engelleyeceksin boş insanlar ile dolu. Meselaa carole bir sekilde satilabilir. Neyse 31 agustos günü transfer olmazsa elestririm. Biraz daha bekleyelim

FT ve A.Albayrak sabahlara kadar futbolcu izliyoruz, taraftarlar musterih olsun diyordu..

Bizim taraftarlar Ndiaye ve Denayer diyor.

Ben surpriz isimler bekliyorum.

Ama geleceklerden çok gidecekler önemli.. Yonetim randıman alamadıgımız futbolculardan kurtulmalı..Hala Tarık, Tolga gibi adamlar bu kadroda.. :(((

Oboabona, Treamoulinas, Toulalan, Emenike, Giuseppe Rossi, Samba, Agbonlahor, Batalla, Sebastien Bassong, Victor Anichebe, Terry, Berbatov, Olcan, Volkan Şen, Eren Albayrak

Defansa Pogba'nın kardeşini almak lazım. Bedava Florentin Pogba..

Denayer kardeşimizde gelirse iyi olur.

Orta Sahaya Ndiaye ve Akbaba geliceğini düşünürsek,

Bide bedava Nakoulma iyi olur.

Tolga, Carole, Tarık, giderse çok iyi olur.

-----------------------Muslera------------------------
Mariano---Maicon-Denayer---Nagatomo
----------------------Fernando------------------------
------------Akbaba-------------Belhanda---------
---Feghouili--------------------------Rodrigues---
------------------------B. Gomis------------------------

Yedekler ; İsmail, Yunus, Nakoulma, Ndiaye, Pogba, Serdar, Donk, Celil, Linnes, Ozan K., Sinan, Muğdat, Selçuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt