GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 155

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
155/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansa Pogba'nın kardeşini almak lazım. Bedava Florentin Pogba..

Denayer kardeşimizde gelirse iyi olur.

Orta Sahaya Ndiaye ve Akbaba geliceğini düşünürsek,

Bide bedava Nakoulma iyi olur.

Tolga, Carole, Tarık, giderse çok iyi olur.

Gençlerbirliğinde bile siritti o herif aman uzak dursun

Son gune transferi birakmak riskli, suan scout edilmis bir oyuncu alinmaz sadece menejerlerin onerecegi ezik oyuncular gelir. Bu saatten sonra iyi oyuncu almak zor. Bi deneyar ve ndiyaye var. Onun disinda iyi bir oyuncu bulmalari zor, bonservisi dusuk iyi oyuncu piyasada yok suan

Aga o en azından Galatasaraylı biraz çekiliyor, bu adam hiç çekilmiyor
o adamın galatasaraylı olduğuna hiç inanmıyorum. onun galatasaraylılığı olsa olsa en fazla bizim forumdaki sinan bilgin kadardır. sabahtan akşama kadar başakşehiri,beşiktaşı öven galatasarayı karıştırmak için etmediği laf kalmayan enteresan bi herif mehmet ayan. dursun özbek kazansın diye az bi tarafını yırtmadı

o adamın galatasaraylı olduğuna hiç inanmıyorum. onun galatasaraylılığı olsa olsa en fazla bizim forumdaki sinan bilgin kadardır. sabahtan akşama kadar başakşehiri,beşiktaşı öven galatasarayı karıştırmak için etmediği laf kalmayan enteresan bi herif mehmet ayan. dursun özbek kazansın diye az bi tarafını yırtmadı

İlgaz cinar cuneyt kaseler ne bileyim ilker durali gibi düzgün adamlar nasil bu iticinin altinda calisti yaw ?

İlgaz cinar cuneyt kaseler ne bileyim ilker durali gibi düzgün adamlar nasil bu iticinin altinda calisti yaw ?
5 dk dinlemek iğrenmek için yeterli bu heriften. papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyor. başakşehir şöyle iyi böyle iyi, kulüpler yabancılara satılmalı, geçen şu hakemle konuştum,geçen abdullah avcı hocayla konuştum. tam bi iktidar,güç,para yalakası herif. bi de sürekli rezil olmasına rağmen ben herşeyi bilirim kibri de cabası

5 dk dinlemek iğrenmek için yeterli bu heriften. papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyor. başakşehir şöyle iyi böyle iyi, kulüpler yabancılara satılmalı, geçen şu hakemle konuştum,geçen abdullah avcı hocayla konuştum. tam bi iktidar,güç,para yalakası herif. bi de sürekli rezil olmasına rağmen ben herşeyi bilirim kibri de cabası

Bos herifin teki yaw. Belki radyoculugu iyidir ama futboldan zerre anlamıyor

Hain
Carole
Tolga

out

Denayer
Ndiaye
Akbaba
Modeste

in

Kaleciler: Muslera, Ismail, Batuhan
Defans: Mariano, Linnes, Maicon, Denayer, Nagatomo, Serdar, Ozan
Orta Saha: Ndiaye, Belhanda, Donk, Fernando, Akbaba, Celil, Selcuk
Hucum: Modeste, Rodrigues, Onyekuru, Feghouli, Sinan, Yunus, Eren, Mugdat

gomise teklif varsa hemen yollanmalı 10-12 deniliyor

modeste,denayer,ndiaye,akbaba alınsın maicon da gider 7-8 e de inş iyi bi stoper alırız

tarık tolga calık carole de yollasak nefis olacak selcugu saymıyoruz artık..

Defansa Pogba'nın kardeşini almak lazım. Bedava Florentin Pogba..

Denayer kardeşimizde gelirse iyi olur.

Orta Sahaya Ndiaye ve Akbaba geliceğini düşünürsek,

Bide bedava Nakoulma iyi olur.

Tolga, Carole, Tarık, giderse çok iyi olur.
Evet yabancı sınırı yüzünden dışında kalanları da antrenman temposunu artırmak için kullanırız

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Modeste ile pazarlık halindeyiz. Bana göre oyuncunun istediği ücretler gayet makul ama biz fiyat düşürmeye çalışıyoruz. Eğer Modeste olmazsa alternatif bir isim var ve ismi hiç geçmemiştir burada. O da 31 yaşında, bütçeden dolayı riske girmeyip tecrübeli adam bakıyoruz. Modeste fırsat transferi eğer olmayacaksa Gomis ile devam etmek daha mantıklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt