Galatasaray, Fatih hocanın da dediği gibi futbolcularını pazarlamayı ve satmayı da öğrenmeli.
Biz alışmışız yıllardır aldığımız oyunculara çöplük muamelesi yapmaya.
Düşünsene, koca Galatasaray'ın transfer ettiği ve kadrosunda düşünmediği bir oyuncuya 2. Ligden bile talip çıkmıyor. Dünyanın en gereksiz oyuncularıymış gibi algı oluşuyor.
Rahatsız edici bu algıyı yıkmak için de önemli bu 4 yıl
Alnitak Alnilam Mintaka
Hah iste onu bu yönetim beceremiyor kimse kusura bakmasin. Zaten fatih terim de boşa söylemedi o lafi
Edit: ustteki paragraf olacakti
Galatasaray, Fatih hocanın da dediği gibi futbolcularını pazarlamayı ve satmayı da öğrenmeli.
Biz alışmışız yıllardır aldığımız oyunculara çöplük muamelesi yapmaya.
Düşünsene, koca Galatasaray'ın transfer ettiği ve kadrosunda düşünmediği bir oyuncuya 2. Ligden bile talip çıkmıyor. Dünyanın en gereksiz oyuncularıymış gibi algı oluşuyor.
Rahatsız edici bu algıyı yıkmak için de önemli bu 4 yıl
Alnitak Alnilam Mintaka
Hah iste onu bu yönetim beceremiyor kimse kusura bakmasin. Zaten fatih terim de boşa söylemedi o lafi
Edit: ustteki paragraf olacakti
Yönetim beceremiyor da taraftar da hiç yardımcı olmuyor. Belhanda satılsın hactagi gibi bir saçmalık bütün oyuncularımıza taraftar tarafından yapılan çöp muamelesi. ... Biraz sağduyu.
Geçen sezon 22 idi bu sene o gelir en kötü 25-30 civari olucak diye biliyorum ama yeni bi degisiklikse olabilir.Yalniz yayın geliri baya düşmüş. A sporda Karakullukçu 10 12 milyon falan alacakmisiz
mbia tolouse gitti.eto ve lawal da fenere gider herhaldeStephan Mbia , Etoo , Rahem Lawal gibi oyuncular hep boşta şuan..