GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 201

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
201/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali koçta bildiğin aziz yıldırımın ikizi.fenerbahce kötü sonuç alsın,hemen transfere sarıl.gündem değiştir....futbolcu sat önce,bonservisli birini almak için.kapta kapı gibi duruyo açıklama...ama emre yanlış adres oldu,alper olayına benzemez bu.alper bjkliydi.

emre akbabayı isteyenlerden degilim.hatta kaç kere dogan can oynasın dedim.hala da dogan canın oynamasını istiyorum.ama transfer bu noktadayken rahatsız ediyo beni,umarım alanyada kalır ve sene sonu bize gelir

sadsasaxzc.webp

Fb boşa teklif yapmaz. Hele taraftarda homurdanmalar başlamış clden elenmişken. Büyük ihtimal emreyle de anlaştılar. Cengiz şu an acaba hangi dernekte mangal partisi veriyor

emre akbabayı isteyenlerden degilim.hatta kaç kere dogan can oynasın dedim.hala da dogan canın oynamasını istiyorum.ama transfer bu noktadayken rahatsız ediyo beni,umarım alanyada kalır ve sene sonu bize gelir
Kadroda bu denli şutları ve ortaları çok iyi olan bir tane solak oyuncumuz yok solu geçtim sağ ayaklı adam bile yok Sinan Gümüş mesela Ankara deplasmanında bile solak bir oyuncunun korner kullanmasındaki etkinliğini gösterdi. Bence bu sene için olmazsa olmaz bir şey varsa o da solak bir oyuncudur ha bu Emre olmaz X biri olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri