Sinan Bilgin
Cezalı
Bu adam baya GS li sanirim , adami transfer etsek , bir de kendini izlemek icin kombine alir
Enteresan bir tip
Enteresan bir tip
karabüklü renktas varsa kusura bakmasin ama su lanet olasi kulübü kapatsinlar artik rezil rüsva ettiler
16 oyuncu transfer etmeden aklina gelseydi
Forvet mi alabildiler ki eldeki tek forveti de yollasınlar.Bizim yönetim rezil bir durumda. Carole,Eren,Tarık vs bunları göndermek için ne bekliyor bunlar. ?
1 kaç aya trübünlerde küfür yerKusura bakmayinda ali koç piçi çok etik davranmis
Masallah. Bir kaç gün önce dostluk mesajlari veriyordu.
Bunlarin hepsi o.cocu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ereni nereye gönderiyorsun yedek forvetin var mıBizim yönetim rezil bir durumda. Carole,Eren,Tarık vs bunları göndermek için ne bekliyor bunlar. ?
Kadroda bu denli şutları ve ortaları çok iyi olan bir tane solak oyuncumuz yok solu geçtim sağ ayaklı adam bile yok Sinan Gümüş mesela Ankara deplasmanında bile solak bir oyuncunun korner kullanmasındaki etkinliğini gösterdi. Bence bu sene için olmazsa olmaz bir şey varsa o da solak bir oyuncudur ha bu Emre olmaz X biri oluremre akbabayı isteyenlerden degilim.hatta kaç kere dogan can oynasın dedim.hala da dogan canın oynamasını istiyorum.ama transfer bu noktadayken rahatsız ediyo beni,umarım alanyada kalır ve sene sonu bize gelir