GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 204

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
204/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alanyaspor bjk ile de anlaşır,basaksehir ile de anlaşır,fenerle de..emreye GSlı diyip duruyosunuz,basaksehiri vs reddetmişken bu noktada fenere gider demek saçma olur.Galatasaraylı emre basaksehiri reddediyo Galatasaray için ama fenere gidecek.saçma.

emre akbaba neyse de ,fenerin teklif doğruysa bizi hem tahrik ediyolar hem de yavsaklık peşindeler, emre bunu da reddedip olay kapanır herhalde.

öte yandan fenerin Allah bin belasını versin,ali koçun da öyle

Daha stoper transferi yapacaklar FFP'den kaçmanın bir yolunu bulmuşlardır şu an bile 4-5 m euro içerideler fakat devam ediyorlar birini 10-15 m euro ya satış gösterirler iş çözülür zamanında da böyle yapmadılar mı

Valla o isleri Aziz Yildirim iyi beceriyordu Ali Koc’un becerebilecegini sanmiyorum. Oyle olsa Fernandao’dan sadece 3m kazanmazlardi.

Ali Koc’un niyetinin ne olursa olsun sampiyon olmak oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden tum zarari goze aliyor. Zaten men yiyecegiz bari sampiyon olalim diyor.

Ayrica sattiklari kadar almazlarsa oyunculari UEFA listesine yazmayarak ligde oynatabilirler. Bazi gencleri Benfica macina yazmadilar mesela.

Iki transfer yapacagiz demis Koc biri stoper digeri ne olacak merak ediyorum.

Fatih Hoca bi konuşsa neler konuşacak da işte tutuyor kendini. Bu kadar beceriksizlik insanlarla çalışmamıştır eminim hayatı boyunca
Önce umursamamazlıklarından Ahmed Musayı dünya kupası sonrasına beklettiler elden kaçtı sonra Andre Silva olayı Eğer emre akbaba da somut adımlar atılmazsa hoca patlar bir yerden

emre'yi ne yapacak ki fener , guilano , elif elmas , valbuena gibi benzer oyuncuları var

sırf bizi baltalamak için almak istiyorlarsa alsınlar bizim zaten emre'ye ihtiyacımız yok , bize lazım olan iyi bir 8 numara.

Yoklukta emre mesut özil e dönüştü orta saha ve defans o kadar vasatki taraftarda kızmakta haklı kardeşim.2 tane adam kiralayamadık mayıs ayından beri ndiaye denayer trezege konuşuluyor böyle saçmalık olamaz dünyada başka adam madam kalmadı 3 aydır aynı terane.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri