GS TV 3 AY DAHA DURSUN DA MİRZA CİHANI İZLEYİM MUTLUYU İZLEYİM
Yokmu Bi belediye başkanı boşta ziyarete gitsin bizim başkan.luiz icin suan benfica yoneticiler ingilterededir
bizimkinler seyretsin
Satamadı o adamı Bursa
İptal olmuş
Bir de kadıköy'de galibiyet golünü attığı an direk kaptanlığa yükseltebiliriz" fenerbahçe bana 20.000 teklif ettiğinde ben 8.000’e galatasaray’a imza attığım için mutluluktan uçuyordum."
benzer bir versiyonunu emreciğimizden dinleyebiliriz önümüzdeki zaman sürecinde.
Emre Akbaba'dan Fenerbahçe'ye: "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Ya Galatasaray, ya da Galatasaray." (Yeni Alanya Gazetesi)
Bu sene CL de olmasak gelmek istemeyecekmiydi yani ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Apoya transfer yetkisi veren de suç zaten. O adamın tek işi futbolcuların işini görmek olmalı, bi nevi abilik. O işi de zaten ondan iyi yapan yokBu yonetim transfer konusunda sınıfta kaldı..
Bir laf vardır, "ne emmeye yarıyorlar, ne gömmeye" o hesap..
Ne satmasını biliyorlar, ne almasını..
Apo felan hikaye.. Profesyonel yonetici lazım..
Bu yonetim transfer konusunda sınıfta kaldı..
Bir laf vardır, "ne emmeye yarıyorlar, ne gömmeye" o hesap..
Ne satmasını biliyorlar, ne almasını..
Apo felan hikaye.. Profesyonel yonetici lazım..
Ultraslan boş yere tezahürat yapmaz vardır Bi bildikleriBence uzun uzun tartışmaya gerek yok. Emre fbye giderse bu basarısızlık yönetime kalır. ikinciside daha transfer olmadan o tezahürat yapan arkadaşlara ve ultraAslana
Kibarca reddetmiş. Metin Oktay ruhu var sonuçtaEmre Akbaba'dan Fenerbahçe'ye: "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Ya Galatasaray, ya da Galatasaray." (Yeni Alanya Gazetesi)
Bu sene CL de olmasak gelmek istemeyecekmiydi yani ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi