GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 207

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
207/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre'nin bizim ihtiyacımız olup olmaması ve yönetimin çapsızlığını bir kenara bırakacak olursak

Fenerbahçenin Emre'ye böyle bir teklif yapması Azizvari bir tribünlere oynama olmuş.

Kendilerini zengin sandıkları yıllarda Aziz de böyle işleri çok yapardı. Sırf taraftarın gazını alıp, uyutmak için. Şayet Emre'nin transferi gerçekleşir de takım istedikleri gibi gitmezse Ali Koç dan istemem yan cebime koy tarzında istifa açıklamaları beklenebilir.

Nasıl olsa Hep Destek Tam Destek gibi tam bir sürü psikoljisine sahip bir taraftar kitlesi var.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

emre akbaba fenere gitmez diye düşünüyorum ama oldu ki gitti diyelim müneccim değiliz emin olun bizim yönetim büyük hıyarlık yapmıştır... adam fenerden daha iyi durumdaki proje takımı başakşehire gitse banko 11 oynayacak onlar da bu yıl kafaya oynayacak neden feneri seçsin 1 tane mantıklı neden yok..Aynı bölgede tonla adamı var fenerin hepsini geçtim bu çocuk sizin benim gibi bir Galatasaraylı

Öyle birşey yaparsa Bjk maçı sonrası formasını yollamıştı bana o formayı yakar

Valla bana fenerli imasinda bulunanlara ana avrat sovdugumu şahit olan çok kişi vardır
Kendi payima konuşuyorum nerde fenerli varsa bütün sülalesini seveyim
Bunu ima edenlerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri