alper diyosunuz,alper beşiktaşlı.emrenin durumu farklı ama umarım fener alır da bu konu da biter.ne desek tatmin olmayacaksınız.hergün emre akbaba sıktı
Seni tanıdığım için söyledim zaten bazılarının like vermesi bu imada bulunduğumu destekleyen bir şey değil yaniSamimi buluyor ve lafimi geri aliyorum
Ama burasi forumsa onemli buldugumu dile getirebilmeliyim , herkes ayni paralelde dusunup yazmaz ki . Mali mevzular ilgi alanim
teklif var herşey ortada o kısmın tartışılacak bi kısmı kalmadı artık. bu saatten sonra o iş olmazsa emre reddetti demektir. olay ortaya çıktı bi kereOnu bende bekliyorum zaten ben gerçekten teklif yoksa bile teklif ettiniz red etti emre algısı yaparım bu saatten sonra
Burda biz bize konuşuyoruz bu konuyu
Bütün basın son dakika girdi emre red ederse artık almak boynumuzun borcudurteklif var herşey ortada o kısmın tartışılacak bi kısmı kalmadı artık. bu saatten sonra o iş olmazsa emre reddetti demektir. olay ortaya çıktı bi kere
sergen tövbe de. emre gelene kadar en önemli konumuz emre diğer şeyler 2.plandaalper diyosunuz,alper beşiktaşlı.emrenin durumu farklı ama umarım fener alır da bu konu da biter.ne desek tatmin olmayacaksınız.hergün emre akbaba sıktı
Bütün basın son dakika girdi emre red ederse artık almak boynumuzun borcudurteklif var herşey ortada o kısmın tartışılacak bi kısmı kalmadı artık. bu saatten sonra o iş olmazsa emre reddetti demektir. olay ortaya çıktı bi kere
abartılıyo emre akbabasergen tövbe de. emre gelene kadar en önemli konumuz emre diğer şeyler 2.planda
abartılıyo emre akbaba
başak ve tinercileri reddetti. şikecileri de reddederse combo yapmış olacak ve bizden başka seçenek kalmamış olacakBütün basın son dakika girdi emre red ederse artık almak boynumuzun borcudur
ne açıdan abartılıyo. bence tam aradığımız 10 numara ve bizim kesinlikle bi 10 numaraya ihtiyacımız varabartılıyo emre akbaba
başak ve tinercileri reddetti. şikecileri de reddederse combo yapmış olacak ve bizden başka seçenek kalmamış olacak