GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 210

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
470K
Sayfa
210/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar gizliden gizliden gençleri topluyorlar Forvet rotasyonları bu sene bu transfer gerçekleşirse Slimani-Soldado-Frey olacak. Geleceği parlak gözüken bir tip. Biz hala beklemedeyiz neyin peşindeler anlamıyorum gerçekten

hocam 24 yaşında daha milli takım maçı yok. yani yedek olur en fazla

Bjkliler de diyor red yiyeceğimiz i bile bile masaya oturmsyiz diye bu kısım beni killandiriyor
şikeciler midesiz bi camiadır futbolcu rakip takım takım taraftarı olsa bile almak isterler. tinerciler emre galatasaraylı diye işten vazgeçmiş olabilirler. şikeciler geçmişten beridir bu konuda çizgisi olmayan karaktersiz bi camiadır. mesela galatasaray ben fenerliyim diyen adamı asla transfer etmez, teklifte bile bulunmaz

şikeciler midesiz bi camiadır futbolcu rakip takım takım taraftarı olsa bile almak isterler. tinerciler emre galatasaraylı diye işten vazgeçmiş olabilirler. şikeciler geçmişten beridir bu konuda çizgisi olmayan karaktersiz bi camiadır. mesela galatasaray ben fenerliyim diyen adamı asla transfer etmez, teklifte bile bulunmaz
Bencede etmemeli ama fener bunu hep yapıyor
Şimdi onlara giderse saçma sapan işler olacak bak gör

Adamlar gizliden gizliden gençleri topluyorlar Forvet rotasyonları bu sene bu transfer gerçekleşirse Slimani-Soldado-Frey olacak. Geleceği parlak gözüken bir tip. Biz hala beklemedeyiz neyin peşindeler anlamıyorum gerçekten
sadece toplantı yapmışlar,duruma göre alacaklardı galiba.oyuncu hakkında pek bilgi yok,tranfrmarkette de pek bişey yazmamışlar.stoper alırlar,iş fenerin onayına kaldıysa.elzem olan o

insana kalp krizi geçirtecek rahatsızlıkta bi nöbet,sizlerle de alakası var mı bilmiyorum ama 2011-2012-2013deki kalite yok.o zaman da cok zırlıyolardı ama eglenceliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri