bu haluk yürekli ne boş adam arkadaş
Katılıyorumyönetimi taviz vermedikleri için tebrik ediyorum adımız hıdır teklifimiz budur iyi politika
gördük dursun parayı basıp alınca ne oldu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yerli kaliteyi altyapıyla halledersin,emre akbaba gelir gelmez o ayrı meseleYerli kalitemiz yerlerde ihtiyaç var. Birde bu adam galatasaraylı ya senin benim gibi. fenere giderse emre adına üzülürüm hayalleri yarım kaldı diye
Adamlar gizliden gizliden gençleri topluyorlar Forvet rotasyonları bu sene bu transfer gerçekleşirse Slimani-Soldado-Frey olacak. Geleceği parlak gözüken bir tip. Biz hala beklemedeyiz neyin peşindeler anlamıyorum gerçekten
şikeciler midesiz bi camiadır futbolcu rakip takım takım taraftarı olsa bile almak isterler. tinerciler emre galatasaraylı diye işten vazgeçmiş olabilirler. şikeciler geçmişten beridir bu konuda çizgisi olmayan karaktersiz bi camiadır. mesela galatasaray ben fenerliyim diyen adamı asla transfer etmez, teklifte bile bulunmazBjkliler de diyor red yiyeceğimiz i bile bile masaya oturmsyiz diye bu kısım beni killandiriyor
Bencede etmemeli ama fener bunu hep yapıyorşikeciler midesiz bi camiadır futbolcu rakip takım takım taraftarı olsa bile almak isterler. tinerciler emre galatasaraylı diye işten vazgeçmiş olabilirler. şikeciler geçmişten beridir bu konuda çizgisi olmayan karaktersiz bi camiadır. mesela galatasaray ben fenerliyim diyen adamı asla transfer etmez, teklifte bile bulunmaz
sadece toplantı yapmışlar,duruma göre alacaklardı galiba.oyuncu hakkında pek bilgi yok,tranfrmarkette de pek bişey yazmamışlar.stoper alırlar,iş fenerin onayına kaldıysa.elzem olan oAdamlar gizliden gizliden gençleri topluyorlar Forvet rotasyonları bu sene bu transfer gerçekleşirse Slimani-Soldado-Frey olacak. Geleceği parlak gözüken bir tip. Biz hala beklemedeyiz neyin peşindeler anlamıyorum gerçekten
Ali Koç Azizden daha sinsi.Aziz de pis adamdı ama en azından niyetini belli ediyordu.Sevmiyorum diyordu Galatasaray'ı.Bu hem dost görünüp hem arkamızdan iş çeviriyor.Bu Ali Koç a iyi insan diyen bir daha düşünmeli bence