GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 227

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
227/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiyenin en iyi 10 numarasını kaça almayı planlıyoruz acaba ? 3 aydır Alanyanın kapısında yatıyoruz.

Durumu bizden iyi olmayan Fener gidiyor 3 milyona bitiriyor. Bizde 2.8 2.7 diye ağlıyoruz.

Şerefsizliği Emre Akbaba mı yapıyor ? Yoksa bizim yönetim mi ?
Yönetim yapması gerekeni yapıyor (bu mevzu özelinde). Sözleşmesi bitecek adama para falan gömülmez bu yoklukta. Emre Galatasaraylı ise şayet bekler Goretzka gibi devre arası anlaşır önümüzdeki sezon gelirdi. Yönetimin sorunu alternatif belirlemiş gibi görünmemeleri.

Emre akbaba için 3 çok diyenler var. Biz kimlere, ne çöplere 4-5 verdik. Bana göre emre iç piyasada 3-4 hatta 5 edecek tek futbolcu. 5 milyona bile alınabilirdi ki 3 milyona aldılarsa çok karlı bir iş yaptılar. Bizim ffp falan dolayısıyla bütçemiz yok dersek kabul ama emre akbabaya 3 çok demeyin. Zaten görecepiz, rahatlıkla 10-15 arası gol ve bir o kadarda asist yapacaktır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre gitsin gitmesin emreyle adımız anılırken yazdığım bütün doğan can mesajlarını koyacagim. Yerli olayında altyapıdan yanayım bilyosunuz

Başkan makamın hakkını veremiyorsa ezilir. Mesela Dursun gibi. Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Taraftarlık refleksim gereği katılmıyorum. Dursun ezikse Mustafa ezikse eleştirisini biz yaparız tutup ali koç'la mukayese edip eziklenmez hele bir muhabir bunu hiç yapmamalı.

aynı şeyleri tartışmak istemiyorum çünkü anlaşmamız mümkün değil alıntılamazsan sevinirim.

Yönetim yapması gerekeni yapıyor (bu mevzu özelinde). Sözleşmesi bitecek adama para falan gömülmez bu yoklukta. Emre Galatasaraylı ise şayet bekler Goretzka gibi devre arası anlaşır önümüzdeki sezon gelirdi. Yönetimin sorunu alternatif belirlemiş gibi görünmemeleri.
Emre babanın uşağı mı kardeşim gel deyince gelsin bekle deyince beklesin.
Emre yerine koy bi kendini. Allah vermesin bi sakatlansa GS kulübü hadi len deme şansı da var.

Yemişim Galatasarayliligini adam Galatasarayli belli ama kendiniz gibi düşünmeyin adamda fanatizm ve sevgi me arasin?
Herkes Metin Oktay mi?
Herkes Fatih Terim mi?
Tabiki değil.
Bu çocuk da Galatasarayliydi ancak çapsız yönetim 3 milyonu verip alamadi.
Oyuncu napsn kurtulmak icin gitti.
Herkes ölümüne Galatasaraylı olacak diye bir kaide yok.
Yönetim bir kez daha fenerden çalım yedi.
Önceden Stoch ve Alper'de olduğu gibi.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiyenin en iyi 10 numarasını kaça almayı planlıyoruz acaba ? 3 aydır Alanyanın kapısında yatıyoruz.

Durumu bizden iyi olmayan Fener gidiyor 3 milyona bitiriyor. Bizde 2.8 2.7 diye ağlıyoruz.
Aynen öyle. Böyle iyi oyuncular için 200-300 bin pazarlığı yapıp elden kaçırırız sonra gidip çöp bir yerliye 2 milyon veririz. Mesela şimdi iç piyasadan kim kaldı alınacak, kimse kalmadı. Gidip ömer, ali bilmem ne yerli çöp bulup 2 milyon veririz artık. Ben emreyede kızamıyırum. Eminim büyük bir baskı altındadır şu an.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri