GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 229

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
229/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garip bir şey yazmamış. Galatasaray yönetimi alternatifsizlikten ötürü seçildiği için tecrübe ve beceri eksiklikleri var. Buna vurgu yapmakta bir sıkıntı yok.
Boş bir cevap olmuş senin ki.Bunu söylemek ona mı düşmüş.Ayrıca şuna eminim Fb nin aldığı paraya biz alsak gene ilk sizler zırlayacaksınız o kadar para verilir mi diye.Burdan yönetimi savunduğum algılanmasın ama laf olsun diye konuşmamakta fayda var bence.

Emre akbabayı 3-4 milyona almak saçmalık.kusra bakmayın.bu kadar Galatasarayliysa devre arası imzayi atar.fenere giderse de bi kazık daha girmiş olur onlara stoctaki gibi
Ne kazığı hocam adam alanya gibi takımda 14 gol 7 asist yaptı neyin kazığından bahsediyorsun.1 sene önce olsa 10 milyon euro isterlerdi bedavaya aldılar adamı kendi kendini kandırma.

Valla çok da üzülmedim.
Belhanda Emre'nin oynayacağı topu oynayamayacak mi Allah aşkına ya geçin bunları.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yahu niye bu kadar dert yaptınız 1 yılı kalmış topçuya 3 4 verilmez diyen sizdiniz kaç aydır

hadi oldu da fb aldı ne yapacak sanki genelde böyle bizden aldıkları topçular bir taraflarında patlıyor

emre bencede lazımdı bize ama olmuyarsa da yapacak birşey yok zaten 8 de değil 10 numara

son olarak fiyat yükseltme için yaptıkları da net oyuna gelmeye gerek yok fb ye girsin kazık

Kim ne derse desin geçen sezon Alanya gibi takımda 14 gol 7 asist yapmış bir oyuncuyu hemde Galatasaraylıyım diye bir tek haykırmadığı kalan adamı ezeli rakibimiz 3 milyon euro gibi komik bir rakama transfer etti.Takımda solak serbest vuruş atacak oyuncu yokken beleşten kaptırdık adamı.Hemde elimizde şampiyonlar ligi kozu varken.Böyle bir yönetim ve başkana ne desek boş.

2 aydır bu transferi bitiremeyen Sayın Cengiz , şimdi bir gazla gidip fenerin elinden alacak değil. Başkan arkandayız bırak emreyi biz Muğdata bakalım
Gaza gelip kimseyi almasınlar zaten en son Hamit i aldık kazığı hala içimizde çıkaramadık,gerek yok sidik yarışına,fenerin durumu neden böyle zannediyorsunuz hep bu geri zekalılıklarından ,kendi forumlarında bile ali koç azize özend diye bir sürü eleştiri var,Not : Bizim yönetim harici söylüyorum ,daha notlarını vermedim çünkü biraz daha bekleyeceğim

Benim tek istediğim geçmişi hatırlayıp sakın kalmanız.alanya başkanının teklifimizi komik bulması,fenerin dostluk diyip ihtiyacı yokken emrye sulanması,hele ki emre de feneri tercih ederse...olacaklari biliyosunuz.stoch laneti ortada

Boş bir cevap olmuş senin ki.Bunu söylemek ona mı düşmüş.Ayrıca şuna eminim Fb nin aldığı paraya biz alsak gene ilk sizler zırlayacaksınız o kadar para verilir mi diye.Burdan yönetimi savunduğum algılanmasın ama laf olsun diye konuşmamakta fayda var bence.

Medyanın çalışma mantığı böyle. Yeri gelir över yeri gelir gömer. Ülkemizde bu işler böyle yürüyor. Ama eğer yeterince ağırlık oluşturursan kötü olsan da kötü diyemezler.

Ben de taraftar olarak olumsuz yorum, haber görünce rahatsız oluyorum ama bu sektör böyle çalışıyor. Yapacak bir şey yok. Hatta bazen olumsuzlukların ön plana çıkarılması tuhaf şekilde işe yarar sonuçlar doğurabilir. Çünkü kendini düzeltmek için bir şansın olur.

ALBAYRAK'A "FENERBAHÇE'YE GİDECEĞİM" DEDİ
Sarı lacivertliler Emre ile de 4 yıllık mukavele karşılığında anlaştılar. A milli takımda da oynayan Emre Akbaba, Galatasaray ve Beşiktaş’ın da gündemindeydi. Akbaba’nın bugün kendisine teklifte bulunan Abdurrahim Albayrak ile de telefonda görüşüp Fenerbahçe’ye gideceğini ilettiği belirtildi.

SporArena

Eğer doğruysa

Benim tek istediğim geçmişi hatırlayıp sakın kalmanız.alanya başkanının teklifimizi komik bulması,fenerin dostluk diyip ihtiyacı yokken emrye sulanması,hele ki emre de feneri tercih ederse...olacaklari biliyosunuz.stoch laneti ortada
Hocam iyide biz kimi transfer edecez.Koskoca yaz boyu ndiaye denayer emre akbaba bekledik durduk.Takım benim transfere ihtiyacım var diye bağırıyor resmen.

Çok şükür bugün de Ndiaye ile anlaştık, şimdi sırada Ndiaye ile anlaşacağımız günler var.

assalamun alaykum baylar
duyduğum kadarıyla carole satılmış. kaç milyon dolar geldi söyleyinde transfer listesi yapak

ALBAYRAK'A "FENERBAHÇE'YE GİDECEĞİM" DEDİ
Sarı lacivertliler Emre ile de 4 yıllık mukavele karşılığında anlaştılar. A milli takımda da oynayan Emre Akbaba, Galatasaray ve Beşiktaş’ın da gündemindeydi. Akbaba’nın bugün kendisine teklifte bulunan Abdurrahim Albayrak ile de telefonda görüşüp Fenerbahçe’ye gideceğini ilettiği belirtildi.

FutboArena

Eğer doğruysa sg
Ahmet ercanlar haberi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri