GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 231

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
231/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz Emre Akbaba’yi fb alirsa yonetime cok buyuk darbe olur. Emre iyi kotu veya fayda saglar saglamaz olaylarindan hic bahsetmiyorum.

Adam kicini yirtiyor Galatasaray’a gelicem diye. Kontrati bir seneye bitiyor. Adamin formali resmi her yerde. Taraftar her mac Emre Akbaba tezahurati yapiyor ve sen hala bu adami alamiyorsun. Birde kaptirirsan rakibine bu taraftar seni rahat birakmaz sevgili yonetim.

Hic ffp sacmaliklarindan bahsetmesinler. Herkeze var ffp. Sen oyle yada boyle uc aydir sampiyon olmus takimdan dogru duzgun adam satamiyorsan ve gerekli transferleri bir sekilde yapamiyorsan maalesef burada buyuk bir yonetim zaafiyeti var.

Eger olay hic para harcamayip transfer yapmamaksa o zaman herhangi biri yonetimde olabilir.
Eger haberler gercekse isin sonunu iyi gormuyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Devre arası alınacağının garantisi var mı ? Bir yönetim değişir,bir teknik adam değişir, bir topçu sakatlanır transfer iptal olur sende Alanya'ya yaptığın yanlışla ********************* gibi kalırsın.
Futbolcu bunları da düşünür.
Emre'den çok daha değerli futbolcular senin bu aklına gelenleri düşünememişler demek ki. Tamamen varsayımsal konuşuyorsun. Yarın öbür gün büyük bir deprem olabilir ev de almayalım o zaman yıkılma ihtimali var mesela. Söylediklerinin verdiğim örnekten farkı yok teknik olarak. Üslubuna da dikkat et.

Bizim bazı arkadaşlar ısrarla anlamak istemiyor.
Bu emre akbaba olayı hem taraftara hem kulübe prestij kaybettirecek.
Her maç ismini bağırdıkları bir oyuncuyu hemde Galatasaraylı bir oyunucuyu ezeli rakibine kaptırırsan o Stadda bir daha birlik olunmaz.
Geçen sezon bizi onca olumsuzluğa rağmen şampiyon yapan Önce Fatih Terim Sonra Taraftarın ve kulübün bütünleşmesidir.
Emre olayı bu bütünleşmeye darbe vuracak.

Tanju Çolak... Mehmet topalar zamanında damarımı keszen sarı kırmızı akar diyenlerdi.

Ne oldukları gördük. Para için bir çok insan oğlu neler neler yapıyor bu dünyada. Bunlar tuttukları takımlarını satıyorlar işte sözde profesyonel şekilde.

Şaşırmamak gerekir doğruysa haberler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri