Bu mevzu kapanır inşallah bi an önce bu kadar sıkıntı etmeyin
Alper vol2
Emre Belez vl2...?Alper vol2
Nevzat Dindar: Emre Akbaba’nın tavrı belirleyici olacak. Fenerbahçe 3 Milyon Euro teklif edince Galatasaray fiyat arttırıp 3 Milyon Euro önerdi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ali koç zaten karaktersizdi. 2013 öncesi yöneticilik dönemini hatırlayanlar bilir zatenBu fbye gelen her zat başkan olunca neden karakterini bırakıyor
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne altligi hocam adam süper ligde attı geçen sezon 14 gol 7 asist.Emre akbabanin alt liglerdeki istatistiğini dogancan ondan daha küçükken yapti mesela.2 senede 25 gol... bunu 2 hafta önce de yazdım.şans bulursa goreceksiniz
sergen senin biraz forumdan uzaklaşman lazım sankiBu mevzu kapanır inşallah bi an önce bu kadar sıkıntı etmeyin
Süper ligden öncesini kastettim.tff1 .lig ve tff 2.ligde oynadı.neyse boşverNe altligi hocam adam süper ligde attı geçen sezon 14 gol 7 asist.
Emre'den çok daha değerli futbolcular senin bu aklına gelenleri düşünememişler demek ki. Tamamen varsayımsal konuşuyorsun. Yarın öbür gün büyük bir deprem olabilir ev de almayalım o zaman yıkılma ihtimali var mesela. Söylediklerinin verdiğim örnekten farkı yok teknik olarak. Üslubuna da dikkat et.Devre arası alınacağının garantisi var mı ? Bir yönetim değişir,bir teknik adam değişir, bir topçu sakatlanır transfer iptal olur sende Alanya'ya yaptığın yanlışla ********************* gibi kalırsın.
Futbolcu bunları da düşünür.
Yav Ali Koçu sütten çıkmış ak kaşık mı sanıyordunuz? Şike zamanında fifaya para yediren kimdi aga?
Nöbetteki ağlamalar yüzünden evet uzaklaşmak gerekiyosergen senin biraz forumdan uzaklaşman lazım sankibu mesele daha çok toz kaldırır çok sürer
Katılan olur mu bilmem ama bence Alper bize 2014 şampiyonluğuna mal oldu.
Fener'e katkısı çok büyük olmamış olabilir ama bizde çok kritik rol oynayacaktı Hamit'in yerinde.