GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 233

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
233/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işın tuhafı ali koçla aziz yıldırımın ne alakası var diyen beyinsiz fenerliler var. Ali kocu ve yonetimi elestirmemisler güya.benficadan zaten elenmeyi bekliyoduk diyolar ulan kic naneleri ayew bitik, comolliden bi halt olmaz diyosunuz forumda twiterda,volkan ile sozlesme uzatildi diye laf etmiyo musunuz ali koca elenmenin nedeni volkan diye yazmadiniz mi forvet yok diye sövmediniz mi ne mal bunlar ya..ali kocta gundem degistiriyo iste aziz gibi

Goretzka kimseyi beklemedi en iyi teklif yapan takima gitmek icin uzatmadi Vida yine öyle bjk I bekleyecek hali yok.ama avrupa da oyuncular öyle yapabiliyorlar cünki adamlar medeni oyuncuya saygi duyup yine de oynatirlar bizimkiler baska
Ta devre arası anlaştılar, bekledi dediğim yarım sezon Schalke'de devam etti işte. Oynatmama gibi gerizekalıca, kindar bir hamle yaparlarsa bu kendi zararlarına olurdu. Bu adam Ali Turan gibi değil, oynadığı takım kim olursa olsun önemli bir futbolcu takım için. Ben burada yönetimi falan savunmuyorum ama sözleşmesi bitecek futbolcuya bu yoklukta bonservis verilmemeli diyorum. Yönetimin salaklığı alternatif bulmamış olmaları.

Hadi Emre'yi 3 milyona aldik diyelim, 3 milyona oyuncu satmadigimiza gore Sampiyonlar Liginde oynayamayacak, 3 milyon verip sadece ligde oynatmak ne kadar dogru ? Sampiyonlar Liginde Donk-Fernando-Selcuk'u izlemeyi sorun etmiyorsunuz yani ?
Yav sen dalgamı geçiyon akşam akşam emreyi almasalar sanki gidip kanteyi alacaklar.Alsınlar emreyi gerekirse oynamasın şampiyonlar liginde bu sene fark etmez.Bu adamlar başka transfer yapamayacak anlasana çapları bu kadar.

akababanin fenere yazilmasi yine klasik bir tuzak. galatasaraya cekilmis bir operasyondur.

fenerbahce her yerde stoper ararken gidip orta saha almaz. adamlarin deli olmasi lazim.

ilaveten galatasarayi panikletip o 3 milyon euroyu bizden almaya calisiyorlar. yönetim bu tuzaga düsmemeli

akbaba denilen eleman zaten bize gelmek istiyorsa en kötü bedava aliriz, imzayi sadece kulüp degil oyuncu da atiyor sonucta.

DkvGV_EW4AEYXcL.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri