GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 234

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
234/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ta devre arası anlaştılar, bekledi dediğim yarım sezon Schalke'de devam etti işte. Oynatmama gibi gerizekalıca, kindar bir hamle yaparlarsa bu kendi zararlarına olurdu. Bu adam Ali Turan gibi değil, oynadığı takım kim olursa olsun önemli bir futbolcu takım için. Ben burada yönetimi falan savunmuyorum ama sözleşmesi bitecek futbolcuya bu yoklukta bonservis verilmemeli diyorum. Yönetimin salaklığı alternatif bulmamış olmaları.
Onlar anlasir bayern de Goretzka da biliyor kadro disi kalmicagini

Yav sen dalgamı geçiyon akşam akşam emreyi almasalar sanki gidip kanteyi alacaklar.Alsınlar emreyi gerekirse oynamasın şampiyonlar liginde bu sene fark etmez.Bu adamlar başka transfer yapamayacak anlasana çapları bu kadar.
Ne alakasi var adamin 1 yil sozlesmesi kalmis, aradigimiz 8 numara da degil, 1 yil sozlesmesi kalmis adama FFP varken 3 milyon verecegiz ve sadece ligde oynatacagiz. Eger okadar istekliyse sezon sonu bonservissiz gelir, 3 milyon vermeye gerek yok

Ne Emre'ymis arkadas amma agladiniz ha

DkvGRH2W0AYb9L8.jpg
Donka kaldık galiba sezon boyunca.

İnşallah formunu korur Lig adına. Avrupa için yetersiz kalsa da Türkiye için yeterli iyi oynadığı vakit

Başakşehiri reddeden, ve defalarca bizde oynamak istediğini yineleyen,stadyumlarda kendisine daha gelmeden tezahuratlar yapılan bir futbolcu neden fenere gitsin yahu ben çok rahatım emre bize gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri