Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
Nevzata göre bu gece sonuçlanabilir bize transferi Emrenin, Alanyanın cevabı bekleniyormuş
Bir çek daha karalayın sol bek açığı da var
NEDEMEK CAROLDEN 600BİN EURO GELDI ulan bu parayla değil transfer yapmak şey bile çekilmezzzzz
niyet reisAbi ama bu siralar cok masraf oldu ...
Ne cekilmez ?
Onlar anlasir bayern de Goretzka da biliyor kadro disi kalmicaginiTa devre arası anlaştılar, bekledi dediğim yarım sezon Schalke'de devam etti işte. Oynatmama gibi gerizekalıca, kindar bir hamle yaparlarsa bu kendi zararlarına olurdu. Bu adam Ali Turan gibi değil, oynadığı takım kim olursa olsun önemli bir futbolcu takım için. Ben burada yönetimi falan savunmuyorum ama sözleşmesi bitecek futbolcuya bu yoklukta bonservis verilmemeli diyorum. Yönetimin salaklığı alternatif bulmamış olmaları.
Ne alakasi var adamin 1 yil sozlesmesi kalmis, aradigimiz 8 numara da degil, 1 yil sozlesmesi kalmis adama FFP varken 3 milyon verecegiz ve sadece ligde oynatacagiz. Eger okadar istekliyse sezon sonu bonservissiz gelir, 3 milyon vermeye gerek yokYav sen dalgamı geçiyon akşam akşam emreyi almasalar sanki gidip kanteyi alacaklar.Alsınlar emreyi gerekirse oynamasın şampiyonlar liginde bu sene fark etmez.Bu adamlar başka transfer yapamayacak anlasana çapları bu kadar.
hasan aliBu arada fb emreyi alirsa bilinki yabanci siniri kesin geliyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
y h hEmre'den çok daha değerli futbolcular senin bu aklına gelenleri düşünememişler demek ki. Tamamen varsayımsal konuşuyorsun. Yarın öbür gün büyük bir deprem olabilir ev de almayalım o zaman yıkılma ihtimali var mesela. Söylediklerinin verdiğim örnekten farkı yok teknik olarak. Üslubuna da dikkat et.
ulan bu bikaç saat önce fenere gidecek demiyor muyduNevzata göre bu gece sonuçlanabilir bize transferi Emrenin, Alanyanın cevabı bekleniyormuş
Donka kaldık galiba sezon boyunca.
mevzu o zaten 3 aydır akbaba ndiaye denayer bekliyoruz TIK YOK.3 mye alanya bize vermiyorsa ben yönetime kızmam. Tek kızdığım niye bu iş bu kadar uzadı veya niye hep aynı isimleri bekledik
Donka kaldık galiba sezon boyunca.
İnşallah formunu korur Lig adına. Avrupa için yetersiz kalsa da Türkiye için yeterli iyi oynadığı vakit