GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 235

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
235/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetimin tanidigi topcular listesi:

-akbaba
-denayer
-madiaye

3-5 aydir sunlardan baska yazilan yok. nagatomonun bonservisi alindi, mugdat beles geldi. bi de onyekuruyu kiraladilar, onu kim akil etti hayret yani arada böyle oyuncular almayi da akil edebiliyorlar

DkvGV_EW4AEYXcL

Fatih hocam'dan transfer yolda bakisi

hasan ali
topal
alici
alper
ve kaleci disinda fenerde yerli var mi ki? gerisi fasa fiso. nereye yabanci siniri geliyor yav. yine 30 milyon euro türk oyunculara verilir ve kulüpler artik resmen batar

Sag bek sener var. iyi degil ama bizim oraya koyabilecegimiz yerli sag bekten daha iyi olacagi kesin. Arti Emre gelirse getirier siniri.

Ben gelsin demiyorum ki zaten. Bence tamamen serbest birakilmali. Bu 14 sacmaligida kaldirilmali.

Ama hepimiz biliyoruz ki bu tip seyler genelde fbnin istedigi sekilde gelisiyor ulkede. Mantikli planlarla projelerle degil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyunumuz yeterli olursa Donk Avrupa'da çok sırıtmaz bence.

Donk hareketsiz bir adam. Bence mevcut orta saha ile 2014-15 sezonunda olduğu gibi büyük sıkıntı olur CL maçları.

O sezon Selçuk ve Melo ligi götürdü (bir ara Hamit oynadı) ama Cl için aşırı yavaş kaldılar. Bir de şanssızlık yaşayıp hızlı oynayan takımlarla eşleşince her maç felaket oldu.

Aynı durumda kalmamak için tempolu adam şart bana göre.

emre akbaba transferi yüzünden tribünde,takımda GALATASARAY bütünlüğü bozulur yazanlar olmuş.buna nasıl güleyim bilemedim.sadece bu saçmalıkları okuyorum şu an.

Merak ediyorum şöyle geriye dönüp baktığımda hangi yerli oyuncu fenere gidip hayır görmüş ki var mı sizin bildiğiniz hatırladığınız bir oyuncu ne zaman akilanacaklar bu adamlar

Yonetimin yapacagi iki sey vardi hatta taa yazin basinda:

"Alo Emre biz Galatasaray seni istiyoruz evladim Imparator seni takimda gormek istiyor bir sene kontratin varmis, anlasirsak bu sene anlasamazsak seneye bedava takimda gormek istiyoruz su sartlarda anlasalim (ne kadar maas istiyorsa artik), bedava olursa soyle de bir imza parasi veririz."

"Alo Alanya baskani Emre'yi istiyoruz son teklif 2m TL, ya da Tolga - Tarik - Ahmet - Selcuk - Carole bunlardan istediginizi alin takas yapalim. Cevap hayirsa geri bile aramayin"

Emre'nin de fanatik Galatasarayli oldugu dusunulunce bu senaryoyu bozacak tek sey Alanya'nin Emre'yi kadro disi birakmakla tehdit etmesi olurdu. Bence su an Alanya baskani ve Mesut Bakkal bunu yapiyor: Emre'ye diyorlar ki bedava gideceksen kontrat uzatmayacaksan, bizim anlastigimiz takimlara da gitmezsen bu sene futbol oynatmayacagiz kariyerini mahvedecegiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri