assalamun alaykum baylar
duyduğum kadarıyla carole satılmış. kaç milyon dolar geldi söyleyinde transfer listesi yapak
Ultraslaninn malligi var biraz o da unutulur gider emre kaşar cikinca
Devre arası alınacağının garantisi var mı ? Bir yönetim değişir,bir teknik adam değişir, bir topçu sakatlanır transfer iptal olur sende Alanya'ya yaptığın yanlışla ********************* gibi kalırsın.Vida niye Beşiktaş'ı bekledi, Goretzka niye Bayern'i bekledi ? Zibilyon tane transfer var böyle gerçekleşen. Emre'nin yerinde olsam Galatasaray'da oynamak için herşeyi yapardım taraftarlığım varsa. Ne alaka uşaklıkla falan boş boş argümanlarla gelme bana.
İyi de hala bunu demenin ona düşmediği gerçeğini değiştirmiyor.Öyle yapıyorlar diye laf damı demesin insanlarMedyanın çalışma mantığı böyle. Yeri gelir över yeri gelir gömer. Ülkemizde bu işler böyle yürüyor. Ama eğer yeterince ağırlık oluşturursan kötü olsan da kötü diyemezler.
Ben de taraftar olarak olumsuz yorum, haber görünce rahatsız oluyorum ama bu sektör böyle çalışıyor. Yapacak bir şey yok. Hatta bazen olumsuzlukların ön plana çıkarılması tuhaf şekilde işe yarar sonuçlar doğurabilir. Çünkü kendini düzeltmek için bir şansın olur.
Çok açık değil miBenim anlamadigim eğer biz 3 verdiysek ve Emre hala bizi istiyorsa fb ile 3 milyona nasıl gidiyor. Ya basına fb bu haberi pompalıyor ya da Alanya Başkanı itlik yapıyor
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kardeşim ben sadece Galatasarayımın daha iyi oynamasını istiyorum ve emreninde bu konuda bize katkı sağlayacağını düşünüyorum yoksa ********************* alanya başkanınında ali koçunda febeninde febeye giderse emreninde
Mehmet topuz vl2