GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 230

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
230/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vida niye Beşiktaş'ı bekledi, Goretzka niye Bayern'i bekledi ? Zibilyon tane transfer var böyle gerçekleşen. Emre'nin yerinde olsam Galatasaray'da oynamak için herşeyi yapardım taraftarlığım varsa. Ne alaka uşaklıkla falan boş boş argümanlarla gelme bana.
Devre arası alınacağının garantisi var mı ? Bir yönetim değişir,bir teknik adam değişir, bir topçu sakatlanır transfer iptal olur sende Alanya'ya yaptığın yanlışla ********************* gibi kalırsın.
Futbolcu bunları da düşünür.

Medyanın çalışma mantığı böyle. Yeri gelir över yeri gelir gömer. Ülkemizde bu işler böyle yürüyor. Ama eğer yeterince ağırlık oluşturursan kötü olsan da kötü diyemezler.

Ben de taraftar olarak olumsuz yorum, haber görünce rahatsız oluyorum ama bu sektör böyle çalışıyor. Yapacak bir şey yok. Hatta bazen olumsuzlukların ön plana çıkarılması tuhaf şekilde işe yarar sonuçlar doğurabilir. Çünkü kendini düzeltmek için bir şansın olur.
İyi de hala bunu demenin ona düşmediği gerçeğini değiştirmiyor.Öyle yapıyorlar diye laf damı demesin insanlar

Nevzat Dindar: fbnin teklfinin bugün olması manidar. GS en son 3 m önerdi bugün. Alanya başkanı düşünecek, çok yakın bir zamanda transfer belli olacak. Fbnin teklifi de 3 m olduğu söyleniyor. Mesut bakkal, ben GSye gitmesini bekliyordum db süpriz oldu demiş

Emre akbabanin alt liglerdeki istatistiğini dogancan ondan daha küçükken yapti mesela.2 senede 25 gol... bunu 2 hafta önce de yazdım.şans bulursa goreceksiniz

kardeşim ben sadece Galatasarayımın daha iyi oynamasını istiyorum ve emreninde bu konuda bize katkı sağlayacağını düşünüyorum yoksa ********************* alanya başkanınında ali koçunda febeninde febeye giderse emreninde

ben de aynı kanatteyim hocam. ne Emre kötü oyuncu , ne bizim yönetim transfer konusunda becerikli.

Ama Alanya'yı zengin ederek gelecekse gelmesin daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri