GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 238

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
238/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Alanyayı hakikaten anlamıyorum.İnanın ben başkanları olsam 2 milyon+Ahmet+Tolga(yarısını biz ödüyoruz) takasını havada kaparım.Bizim beğenmediğimiz Ahmet ve Tolga bunları ligde tutarlar.

Sıfır yaratıcılık

Evet, Donk-Fernando'lu 4-2-3-1 sonumuz olur. Orta alan ile hücumu birbirine bağlayamayız. Donk stoper, Fernando-Ndiaye-Belhanda'lı 4-3-3 tam ihtiyacımız olan şey. Görev dağılımı muazzam. Yalnız pasa çok yatkın olmayacağız bu isimler ile. Hızlı çıkış, top taşıma yönünden güçleniriz. Savunmanın ittirmesiyle orta alanı da öne yaklaştırıp sağlam bir önde baskı da yapabiliriz ama bunun için Gomis'den daha ciğerli bir forvet de lazım.

Evet, Donk-Fernando'lu 4-2-3-1 sonumuz olur. Orta alan ile hücumu birbirine bağlayamayız. Donk stoper, Fernando-Ndiaye-Belhanda'lı 4-3-3 tam ihtiyacımız olan şey. Görev dağılımı muazzam. Yalnız pasa çok yatkın olmayacağız bu düzende. Hızlı çıkış, top taşıma yönünden güçleniriz. Savunmanın ittirmesiyle orta alanı da öne yaklaştırıp sağlam bir önde baskı da yapabiliriz ama bunun için Gomis'den daha ciğerli bir forvet de lazım.
Geçiş oyunu sadece koşarak olmaz bağlantı olması lazım ben şahsen donk ndiaye önlü arkalı belhanda emre çift sekiz oynarım tek forvet gezici bir kanat

41 yaşına gelmişin daha üslup nedir bilmiyorsun.Sana mı soracağız burada ne yazacağımızı yığınla admin var.Terbiyesiz.
Terbiyesiz ! Ya hadi git ugrastirma beni yeni oldugun icin benim usluplu olup olmadigini bilemezsin,sekil demissin ondan yazdim sekilsiz diye terbiyesiz demis bir de hey allahim neyse yaz sen dusunduklerini ben engelliyorum bundan sonra gereksiz zaman harcamamis olurum en azindan

41 yaşına gelmişin daha üslup nedir bilmiyorsun.Sana mı soracağız burada ne yazacağımızı yığınla admin var.Terbiyesiz.
Terbiyesiz ! Ya hadi git ugrastirma beni yeni oldugun icin benim usluplu olup olmadigini bilemezsin,terbiyesiz demis bir de hey allahim neyse yaz sen dusunduklerini ben engelliyorum bundan sonra gereksiz zaman harcamamis olurum en azindan

DkvJpr3X0AU44qi (1).webp

Bipspor son dakika

Bu arada Carole için verilecek olan bonservis bedelini şahsen hiç yadırgamadım. 2,5 milyon Euro'ya geçen sezonun flaş adamı Yuto'nun bonservisini aldık. Bu çöpten gelecek 600 bin Euro'yı öpüp başımıza koyalım.

kime gidiyosa gitsin artık ,1 transfer yüzünden yönetimle hocanın arası açılır,düzen bozulur diyenler var.psikoloik olarak sıyırdı forum.hoca formayı gencler alırsa gencleri oynatırım bile dedi,hala anlayamamıssınız

Alanyasporlu futbolcular, Emre Akbaba'yı antrenman öncesinde alkışlayarak transferi için tebrik etti. Emre'nin hangi kulübe gideceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan çok daha cazip bir teklifte bulunduğu iddia ediliyor. (Futbol Arena)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hadi hayırlısı.
Kurtulalım şu vasattan.
Fenere bir balon daha itelemiş oluruz

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri