GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 240

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
240/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar ezik ve itici bir camia Ulan. Hani kendi taraftarlarida anlamiyor. Yine katilamadiniz Sampiyonlar ligine. Medya ve baskanlari istedigi gibi yönlendiriyor Su ezikleri. Neler yazilmisti Ali koç gelecek direk sampiyonlar Liginde olacagiz bilmem sampiyon olacagiz. Daha sezon baslamadan ezikliginizi belli edip yillardir hedefiniz olan sampiyonlar ligine yine veda ettiniz. Bir Emre haberiyle o gay dünyaniz yine tozpembe oluyor. Medya ve yöneticileriniz Sizi oyuncak bebek gibi yönlendiriyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre hem Şampiyonlar Ligi hem de Fatih Terim için Galatasaray'lı olmasaydı bile bizi seçerdi. Fenerbahçe bizden daha fazla yıllık verecek durumda değil.

Ne kadar ezik ve itici bir camia Ulan. Hani kendi taraftarlarida anlamiyor. Yine katilamadiniz Sampiyonlar ligine. Medya ve baskanlari istedigi gibi yönlendiriyor Su ezikleri. Neler yazilmisti Ali koç gelecek direk sampiyonlar Liginde olacagiz bilmem sampiyon olacagiz. Daha sezon baslamadan ezikliginizi belli edip yillardir hedefiniz olan sampiyonlar ligine yine veda ettiniz. Bir Emre haberiyle o gay dünyaniz yine tozpembe oluyor. Medya ve yöneticileriniz Sizi oyuncak bebek gibi yönlendiriyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zihniyetleri böyle...ne genc futbolcuya sabrederler ,ne de gözlerini açıp aziz varken olanların aynısı oldugunu görürler.bunlara herşey müstehak.emre akbaba giderse yeni bi stoch eglencesi için bekliyorum.ultraslanda da suc yok aslında,onlar emreye mesaj verdi.karakter meselesi

Başakşehiri reddeden, ve defalarca bizde oynamak istediğini yineleyen,stadyumlarda kendisine daha gelmeden tezahuratlar yapılan bir futbolcu neden fenere gitsin yahu ben çok rahatım emre bize gelecek.
Başak'i red etmedi.
Başak'tan istediği yıllık ücreti alamadı.
Bu kısmı hiçbiriniz idrak edemiyorsunuz.
Birilerideb bilinçli olarak bunh kullanarak GALATASARAY taraftarına sirin gözüküp şişkin sözleşmeyi kapmak istiyor.

Ne dedi başak li yöneticiler.
Bizden 3-4 katı yüksek ücret istedi.

Emre zaten 400 bin euro civarı bir paraya oynuyor ve yaklaşık 1.750 gibi bir rakam talep etmiş onlarda enayilik yapıp kabul etmemiş.

Bakın görün emre 1.7 nin altına bize gelmez.
Öyle cimbomun çocuğu ayaklarını yemeyin yedirmeyin.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

10 küsür senedir CL'ye katılamamanın vermiş olduğu ezikliği taraftarlarına unutturup, gündemi değiştirme adına Emre'ye dadandılar işte. Bundan sonrası Emre'ye kalmış durumda. Yine bize gelme adına ısrarcı olursa gelmeden efsane olmaya aday olur taraftar nezdinde.

İşi bitirdim, izine geldim, izini neredeyse yarıladım, izin biter yakında ama hâlâ transfer mransfer yok.

sent via GSC

herkesin ortak görüşü emre Galatasaraylıysa şimdi olmadı,devre arası imzayı atar,net.zaten feneri kabul ettiyse karaktersiz arkadaşlar.gecmişteki azizin transferlerine benzer bu durumda.baska da bişey demiycem.

DkvGSuzW4AAuQXK.jpg

süper ligden bicok takım istiyomuş doğancanı.geçen sene 17 takım istedi alt liglerden,çünkü 2 senede 25 golü var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri