Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjk ffp kritelerini yerine getirdi bu sene

Hahaha tabi tabi bitmiş.

Feghouli akıyo anasını satim sağ kanatta.

Boş yapma ya.

Bu Cengiz tayfası bi defolup gitsin şurdan.

Cengiz’i sevmeyen Dursuncu ilan ediliyor.

Yapamıyor işte herif. Antebin köyünden gelmiş, futbolun ‘f’sinden anlamayan herif başkan oldu sırf yokluktan.

Yarın sezon başlıyor, gram heyecan yok.
Ben de gayet heyecan var evet transfer yapamadik,evet yonetim beceremedi de ne yapalim Galatasaray'imin oynadigi her macta heyecan vardir,kim bilir belki Yunus belki baska bir genc cikar ayrica futbolcular elki formsuz,diger maclari da izledim hicbirinin bir numarasi yok zaten

Ulan dursun, geçen sene saçma sapan yıllıklar vermeden alsaydın ya şunları. Allah senin belanı zaten vermiş, desem de fark etmez. Halimizle bak şu pisliğin yüzünden. Feg 4 , belhanda 3 , eren 2 , tolga 2 edecek adamlar mıydı.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis'ten Fatih Terim'e: 'Belki profesyonelce davranmadım ama ayrılmak istemiyorum. Çok çalışıyorum ve size de taraftara da eski performansımı göstereceğim.' [bipspor]

Ankaragücü maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Garry Rodrigues, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Bafetimbi Gomis, Henry Onyekuru, Lionel Carole, Fernando Reges, Yunus Akgün, Ozan Kabak, Doğan Can Davas, Celil Yüksel, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.

Eğer transfer yapamazsak, mevcut kadro ile oynayacağız sanırım.

Everton are trying to complete a deal to sign Chelsea defender Kurt Zouma on loan.

Gomis'ten Fatih Terim'e: 'Belki profesyonelce davranmadım ama ayrılmak istemiyorum. Çok çalışıyorum ve size de taraftara da eski performansımı göstereceğim.' [bipspor]
Bekliyoruz o zaman,zaten 29 gol atan adam gitsin diye yirtinmiyoruz gitmesi gerekli onceliklerimiz var

Bu yılın en iyi transferlerini bein sports yaptı, şampiyonluk mücadelesindeki favorim bein sports.

Fatih terimi taniyoruz biraz. Gomis gözünden düşmüştür

Seydou Doumbia, Göztepe'ye pahalı geldi. Sporting ile yol ayrımına gelen Doumbia'ya yıllık 1.5M€ teklif edildi. Oyuncunun 1.8M€ istemesi nedeniyle transferde geri adım atıldı

DkKKaDqXcAAVkj-.jpg

Maicon gidiyorsa yapmamız gereken 7-8 milyon arası Gomisi de yollayıp Modeste-Kjer-Emre-Badou-Denayer yapmalıyız.Gönlümden geçen Badou yerine Sanchez. Sanki Bayernin ihtiyacı yok gibi?

Haha taptığınız, sözleşmesine zam yapmak üzere olduğumuz vasat üstü Rodrigues’e 1 teklif gelmedi PL’den.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt