Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Gomisin hesabından para mevzuu ve kupa maçından sonra yaklaşık 50 bin kişi takibi bırakmış. Taraftarın gözünden düştü artık. Tekrar göze girme peşinde .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haha taptığınız, sözleşmesine zam yapmak üzere olduğumuz vasat üstü Rodrigues’e 1 teklif gelmedi PL’den.
Kadıköy'de galibiyet golünü atmalı bu saatten sonra.Gomisin hesabından para mevzuu ve kupa maçından sonra yaklaşık 50 bin kişi takibi bırakmış. Taraftarın gözünden düştü artık. Tekrar göze girme peşinde .
Haha taptığınız, sözleşmesine zam yapmak üzere olduğumuz vasat üstü Rodrigues’e 1 teklif gelmedi PL’den.
Ndiaye gibi en önemli mevkimizin en önemli oyuncusunu Fernando çok ağır bir sakatlık yaşamışken PL gibi ota boka 15M ödendiği bir piyasada devre arasında 16M gibi komik bir rakama sattiklari yetmiyormuş gibi bir de yerine adam almadılar bunlar.Cengiz yonetiminden hic bir yol olmayacak göreceksiniz.hic risk almiyorlar. Gerekirse oyuncu satacak ama eksikleri dolduracak
Helal olsun o 50 bin kişiye. Şimdi yaranmaya başlasın bakalım paragöz herif.Gomisin hesabından para mevzuu ve kupa maçından sonra yaklaşık 50 bin kişi takibi bırakmış. Taraftarın gözünden düştü artık. Tekrar göze girme peşinde .
Ndiaye gibi en önemli mevkimizin en önemli oyuncusunu Fernando çok ağır bir sakatlık yaşamışken PL gibi ota boka 15M ödendiği bir piyasada devre arasında 16M gibi komik bir rakama sattiklari yetmiyormuş gibi bir de yerine adam almadılar bunlar.
Fatih Terim Donk'tan Pogba yaratmasa acaba biz şu an neler konuşuyorduk? Bu olay nerdeyse sampiyonlugumuza mal olacaktı. Ben o dönem Cengiz yönetimini yerden yere vururken bazıları 1 haftalık yönetim elestirilir mi vs diye benimle dalga geçtiğini sanıyordu. Taa o dönemde dedim bunlar birkaç aya dursun gibi küfür yer diye. Çünkü dursun gibi bunlar da çapını belli etmişti. İşsiz olsam bana karşı yazılan o mesajlari bulup paylasirdim. Aylarca bu adamı pohpohlayip durdular Twitter'da.
Eğer o dönemde gereken tepkiyi görmüş olsalaydi bugün o zaman bu takımı bırakın deme cesaretini gösteremezdi İnan Edin Mustafa Bey.
* Gomis ve Ndiaye'de görüldü ki kriz yönetimi sıfır.
* Sponsor? Yahu bu takım yılda 2M TL alıyor göğüs reklamindan. 350 bin Euro filan yani. Kepazelik. Anadolu kulüpleri bizden çok alıyordur.
Eğer Barcelona - Real Madrid - M. United filan değilsen sen sponsorun ayağına gidersin. Öyle armut piş ağzıma düş düşüncesi ile çok beklersin daha. Gidersin Çinli, Japon, Rus firmalarına filan projelerini, takımın gidişatını anlatırsın. İlla biri sana sponsor olur. Elazığspor değiliz biz yahu. CL'de oynayacak olan, son şampiyon, TR'nin en büyük takimiyiz.
* Para yok diyip menajerlere kuruş ödemeyecegiz diyemezsin. Dersen 29 golle kral olan Gomis'i ve geçen sene ligin en iyi kanati olan Rodriguez'i bile satamazsin. Sonra kaynak yok diye ağlarsın. Kaynağı sen yaratacaksin.
Çevresi olan, güçlü menajerler ile aranı iyi tutacaksın ki oyuncularını sağda solda onersin. Eğer sen Roma, Benfica filan değilsen; dolayısıyla her sene müthiş oyuncular çikarip piyasaya yön veren bir takım degilsen mecbursun buna.
Yoksa sadece en iyi oyuncularını değil, kadroda düşünmedigin Belhanda, Feghouli'yi filan da sittin sene satamazsin. Menajerlere diyeceksin ki sen X oyuncumuz için en az su kadarlık bir teklif getir, komisyonun şu kadar. Bu adamlar da Çin, Katar, Arabistan ne kadar bol keseden sallayan ülke varsa herkese önerecek. Bu transfer döneminde olmasa bile yıl sonunda mutlaka bir enayi bulur. Biz Burak'i nasıl sattık?
Fiko oyuncularını nasıl satıyor? Şampiyon olduk en iyi oyuncularımıza bile teklif gelmedi yav. Rezalet.
Mustafa Cengiz ve yönetiminin capsizlikta dursundan aşağı bir yani yok bana göre.
Fatih Terim de her fırsatta yönetime dem vuruyor. Bakalım bizi dursundan kurtardi, UEFA cezasından kurtardı vs gibi argümanlarla kredileri ne kadar sürecek. Ben sadece transfer dönemi için söylemiyorum bunları. Takımın eksikleri kapansa bile aynı düşüneceğim. En basitinden su takımın devre arasından beri 8 numara ihtiyacı var. Transfer dönemi bitecek hala Akbaba olayını çözemediler. Vs vs. Uzar gider.
az demişsin belhanda 4, feghouli 4.5 alıyor bonuslarla birlikteUlan dursun, geçen sene saçma sapan yıllıklar vermeden alsaydın ya şunları. Allah senin belanı zaten vermiş, desem de fark etmez. Halimizle bak şu pisliğin yüzünden. Feg 4 , belhanda 3 , eren 2 , tolga 2 edecek adamlar mıydı.
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ee kardeşim , az diyorum ki beddua edeyim; yazdigin gerçek fiyatları yazarsam edebim bozulur ve de bu bana yakışamaz . Kulübün içine etti şerefsiz, şimdi de 3 milyon bize 33 milyon gibi geliyoraz demişsin belhanda 4, feghouli 4.5 alıyor bonuslarla birlikte
bundan sonra sana "o sen olsan bari" şarkısı yok yalnız haberin olsun. onun yerine "kurşun yedim sol yanımdan" türküsü çalacak gollerden sonraGomis'ten Fatih Terim'e: 'Belki profesyonelce davranmadım ama ayrılmak istemiyorum. Çok çalışıyorum ve size de taraftara da eski performansımı göstereceğim.' [bipspor]
Şartlara göre iyi transferler. Bizde de Onyekuru bence çok umut vaadediyor.slimani olursa iyi transfer ama slimani gibi forveti çok iyi beslemen lazım.valbuena şu an bitik gibi.ayew fizik olarak zordaydı,şu an sakat vs zor iş yaptıgın transferin tutması takıma baglı biraz da