Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baştan sonra zırvalıklarla mabaddan uydurmalarla dolu şeyler en basiti

Göğüs sponsoru
2018 - 2019 futbol sezonu için 11.000.000 TL olmak üzere toplam 31.000.000 TL sponsorluk bedeli, performans primleriyle birlikte ise toplam 52.500.000 TL ödeyecektir

Bi bok bilmeden çok şey biliyormuş gibi yazıp utanmamak böyle bişi işte
Bir bok bilip bilmemesi önemli değil tanımıyorum da, böyle yazdıkları yerden kulübü düzlüğe çıkarıyorlar ya gerçekten tuhaf oluyor

ndiaye mal degilse yıllık ücrret ne ise kabul eder artık

Onlara da cevap verebilirim.

Kim ağlıyormuş göster bakalım? Fenerbahçe TVye çıkıp borçları açıklayan Ali Koç ağlamış oluyormu peki? He yok ona durum tespiti dersin dimi Galatasaraylı kardeşim?

Onlar Slimani ve Ayewi kiralamış, biz Onyekuruyu kıralamışız. Onların ihtiyaçları daha fazla, bizim ihtiyaçlarımız onlarla kıyaslayınca kısıtlı ve adamlar 1 transfer fazla yapmış. Ihtiyaçlara göre değerlendirmek gerekir, transferin sayısına göre değil.

Bizim bölgelerimiz belli, 8 numara ve stoper. Onyekuru ve Nagatomo alındı, Emre yolda. Daha fazlasını gidip bi zahmet menajer oyunlarında alın ve kulüp batırın.
Oğlum bot musunuz siz yahu?Seri forum klişesi atıyorsun üstüme.Monojorlok oyonlorondo olon lafının muhatabı olarak hayatımın hiçbir döneminde menajerlik oyunu oynamadım,takımın elzem ihtiyaçları var ve beni Fenerin eksikleri ve ne kadar transfer yaptığı değil kendi takımım ilgilendiriyor.Ha bu demek değildir ki örnekleme yapamayalım.Fener senin gibi sorunluyken EPL'den futbolcu kiralayabiliyor değil mi?Forvet ve sekiz numara konusunda eksiklerimiz bu kadar barizken ve takviye elzemken,lig yarın başlıyorken neden hala hamle yapamadık?Burada Fenerbahçe övücülüğü falan yok,beceriksizlik tespiti var.Takım kan ağlıyorken taraftara FMciler yeaaa diyen dangalak bir eski yönetici vardı,akıbeti ne oldu bilmiyorum ama taraftar haklı çıktı.Boş yapmayı kes o yüzden.

ndiaye bence ceptedir bile ama daha sisteme uygun isimler aradığımız aşikar

İzlanda’yı gördükten sonra bana İstanbul Avrupa/Anadolu bölgesi mi dediler mi farketmez diyecem. Ama güzel bir deneyim olur. Allah utandırmasın. @Levent Akgün

Deadline bitsin, Galatasaray indire gandi yapsın

biz ndiaye ve denayeri bekliyoruz.bence forumun geneli bunu anlamıyo,fener bjk şunu alıyo derken bunu gözden kaçırıyosunuz.hoca bu oyuncuları istiyodu.ve bunların da taliplileri vardı.satılabilirlerdi.artık alabilecek durumdayız.

beklememizin nedenleri var.emre akbabaya parayı gömmek istemiyolar mesela.emre sayesinde kolay yoldan halletmek istiyolar.forvete gelince bizim ihtiyacımız olan slimani değil tarz olarak.çünkü slimaniye topu taşıman gerekiyo.bjk-lizbon mcındaki slimaniye bi bakın vaktiniz olursa....topu bekleyen biri,ve muhtemelen bazı özelliklerine burda sövülecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt