Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciddiye mi almadılar acaba?solbekte o fener macındaki yumurcak oynadıysa zor işleri.as oyuncuları sakattır belki

ZzLd7UO.png

sakatliklar var ama kadro iyi aslinda

Forumda bulunan renktaşlarıma sesleniyorum, bazı kısımların yarattığı algıya ve oyuna gelmemenizi tavsiye ederim. Birileri ısrarla her rakibin transferinde ortalığı kaos ortamı yapıyor.

Biz geçen sene çok fazla transfer yaptık ve şimdi ihtiyaç ve imkanlarımız kısıtlı. Buna rağmen 2 transfer yaptık ve muhtemelen 2 transfer daha olacak.

Diğer takımların transfer yapması normal çünkü ihtiyaçları daha fazla. Buna rağmen yapamıyorlar bile.

Kimi almış fenerbahçe ?

Ya ben giderim sorun değil lâkin daha yeni doğmuş bebeğim var. Şimdi çoluk çocukla oralara gitmek zor, alışması falan filan epey zor olacak. Haliyle çoluğu çocuğu burada bırakıp gitmek de doğru olmaz. Ama yapacak bir şey yok mecbur gideceğiz. Şimdi konut kiraları yaşam standardı falan araştırıyorum. Çok pahalı bir ülke olduğu konusunda teferruatlı bilgi aldım. Elimize geçeni yiyecek ve içeceğe vereceğiz. Marketler vs çok pahalı bir ülkeymiş .

Fatih hocadan beklentim madem transfer yapmıyoruz o zaman gençler oynasın

Muslera
Mariano Serdar Ozan Nagatomo
Fernando Emre
Yunus Belhanda Gary
Henry

Ya ben giderim sorun değil lâkin daha yeni doğmuş bebeğim var. Şimdi çoluk çocukla oralara gitmek zor, alışması falan filan epey zor olacak. Haliyle çoluğu çocuğu burada bırakıp gitmek de doğru olmaz. Ama yapacak bir şey yok mecbur gideceğiz. Şimdi konut kiraları yaşam standardı falan araştırıyorum. Çok pahalı bir ülke olduğu konusunda teferruatlı bilgi aldım. Elimize geçeni yiyecek ve içeceğe vereceğiz. Marketler vs çok pahalı bir ülkeymiş .
En iyisi işi bırak abi. :)

Italyada Son günüm. Havuza Drogba yazili beyaz Galatasaray formasiyla gittim. Italyan bir eleman durdurdu. ‚Ooooh Galatasarayyyyy‘ dedi. Döndüm ‚Sii Siii Turkeys best Club‘ dedim. Adam bakti ‚Grande Terim‘ dedi. Milan taraftariymis. Sampiyonlar Liginde Bize basarilar diledi. Ve tekrar Galatasarayli olduguma bin kere sükür ettim.

Çok büyük bir camia oldugumuzu unutmayalim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt