Nedim Tokuyucu
İmparator
Kim bu Halil hıyarı
sent via GSC

Aga tepki yönetimin beceriksizliğine. Yoksa başlamışım emreye forvet arkasında feghouli oynar belhanda oynar yeri gelir sinan oynarFenere gidiyor diye haber çıkar hemen inanıp yönetime sallarsanız. Ibre bize döner yok kalsın dersiniz.
emre akbabadan 8 numara falan olmaz.kendisi 10 numara.evet bu sene iyi çıkış yaptı.ama bi önceki sene penaltı harici 4 gol 6 asist.ancak belhanda giderse ndiaye ile beraber gelmesi,dogru olur emrenin.bunu dısında altyapıya bu kadar yatırım yapmısken,hoca acık acık yunuslar formayı alacak demişken cokta yerli diye herkese atlamamak lazım.bu benim fikrim.emre akbaba cok abartılıyo.Kimse kusura bakmasın ama bazıları ağır saçmalıyor yok çok büyüttunuz vs diye. Kimsenin büyüttüğü yok. Emre şu takımda 11'de çok büyük fark yaratır. Ulan takımda yerli oyuncu yok doğru düzgün. Şut atabilen tek bir oyuncumuz yok. Sol ayaklı oyuncumuz yok. Orta sahada skorer tek bir oyuncumuz yok. Geçen sene butun orta saha oyuncularımız 15 gol-asist performans ortaya koymuş. Emre Alanya gibi boktan bı takımda 25'e yakın asist yapmış tek başına. Yaşı da daha 25. 4-3-3 oynayacağiz hala bize 8 numara lazım, aradığımız adam değil filan diyorlar Allah'ım sen bana sabır ver. Hayatınızda hiç mi City'i izlemediniz bu kadar mı cahilsiniz yav.