GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 255

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
255/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her giden başkandan sonra tamam artık bundan da daha kötüsü gelmez diye ama yok arkadaş bu Galatasaray adamı dumur eder. Bir tanesi gelir işi gücü yalan dolan olur diğeri gelir en beceriksizi çıkar, yokmu şöyle vizyonlu aklı başında bir başkan.

Şu an Cengiz başkanın yaptığını inanın dışardan bu takıma gönül vermiş bir kişiyi getirsen o da yapar. Adam hiç birşey yapmadı, FFP nin arkasına sığındı, Terim'i de kalkan yaptı boş boş konuşup duruyor. Tamam oyuncu satmadan oyuncu alamıyorsun anladık peki eksik bölgelere kiralık oyuncuda mı bulamıyorsun. Birde dünya da oyuncu mu kalmadı iki tane yetersiz Denayer ve Ndiaye nin peşinden aylardır koşuyorsunuz. Bu kadar mı vizyonuz sizin.

Hadi satmadan oyuncu alamıyorsun para yok peki koskoca Galatasaray markasına sponsor da mı bulamıyorsun, sen nakit akışını sağlayamayacaksan ne diye başkan oldun. Zaten o koltuk boş dursa yine bunlar olurdu.

Emre Akbaba'nın bir statın kapısında uyumadığı kaldı sen hala şu oyuncuyu alamıyorsun ve belkide ezeli rakibine kaptıracaksın.

İyi güzel, dürüst bir adama benziyor başkan ama inanın başkanlık vasfı olmayan vizyonsuz herifin teki çıktı.

Bu kadar kötü yönetilmez kulüp, takım belirsizliklerle dolu. Gomis ne olacak belli değil, hoca transfer istiyor ses yok.

Yine kocaman soru işaretleriyle başladık sezona, Allah yardımcımız olsun.

partizan ters takım.Allah askına 2 dk emre akbaba manyagını boşverin.ihtiyacımız olana yönelelim.hem dogan can da emre akbaba gibi alt liglerde oynadı.istatistikleri ondan daha iyi,alt liglerde.dogan cana ver şansı,emreyi alacagına...yazıktır giden paraya

metin oktay besiktas'liydi. once besiktas'a geldi, hakki yeten sana o kadar para veremeyiz deyince gitti. para konustu orda da.

turgay demir.

bu adamı kulüp mahkemeye versin

taraftarda en kral duyumcu galiba rahmetli alparslan dikmendi.2008 yazında köşe yazısında kewelldan bahsetmişti.sanırım ingiltereden biri gelecek demişti,ve o kewel diye hatırlıyorum ben

emreyi oyuncu olarak begeniyorum hem solak hemde yerli fakat cıldıranları anlamıyorum şu an badu bizde dense daha cok sevinirdim

ortasahamız hala bombos sevgili hocamız ilk büyük macta görecek bunu

Kimse kusura bakmasın ama bazıları ağır saçmalıyor yok çok büyüttunuz vs diye. Kimsenin büyüttüğü yok. Emre şu takımda 11'de çok büyük fark yaratır. Ulan takımda yerli oyuncu yok doğru düzgün. Şut atabilen tek bir oyuncumuz yok. Sol ayaklı oyuncumuz yok. Orta sahada skorer tek bir oyuncumuz yok. Geçen sene butun orta saha oyuncularımız 15 gol-asistlik performans ortaya koymuş. Emre Alanya gibi boktan bı takımda 25'e yakın asist-golluk skor yapmış tek başına. Yaşı da daha 25. 4-3-3 oynayacağiz hala bize 8 numara lazım, aradığımız adam değil filan diyorlar Allah'ım sen bana sabır ver. Hayatınızda hiç mi City'i izlemediniz bu kadar mı cahilsiniz yav.

Kimse kusura bakmasın ama bazıları ağır saçmalıyor yok çok büyüttunuz vs diye. Kimsenin büyüttüğü yok. Emre şu takımda 11'de çok büyük fark yaratır. Ulan takımda yerli oyuncu yok doğru düzgün. Şut atabilen tek bir oyuncumuz yok. Sol ayaklı oyuncumuz yok. Orta sahada skorer tek bir oyuncumuz yok. Geçen sene butun orta saha oyuncularımız 15 gol-asist performans ortaya koymuş. Emre Alanya gibi boktan bı takımda 25'e yakın asist yapmış tek başına. Yaşı da daha 25. 4-3-3 oynayacağiz hala bize 8 numara lazım, aradığımız adam değil filan diyorlar Allah'ım sen bana sabır ver. Hayatınızda hiç mi City'i izlemediniz bu kadar mı cahilsiniz yav.
emre akbabadan 8 numara falan olmaz.kendisi 10 numara.evet bu sene iyi çıkış yaptı.ama bi önceki sene penaltı harici 4 gol 6 asist.ancak belhanda giderse ndiaye ile beraber gelmesi,dogru olur emrenin.bunu dısında altyapıya bu kadar yatırım yapmısken,hoca acık acık yunuslar formayı alacak demişken cokta yerli diye herkese atlamamak lazım.bu benim fikrim.emre akbaba cok abartılıyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt