GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 289

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,1K
Sayfa
289/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler Emre icin Aciklama yapacaklarmis. Böylece yatmis olur. Anca kendisi kisin imzalae artik

Marchisio sırf isminden dolayı isteniyor heralde. Hiç onun profilinde oyuncuya ihtiyaç yok. Kendisi Selçuk tipinde oyuncu. Bize Ndiaye lazım.

Marchisio'nun dripling kabiliyeti Selçuk'un katbekat üzerinde, Badou ile yarışır durumda. Oyun aklı ve top tekniği olarak Zaten Badou ile kıyaslamam bile

Mustafa Cengiz'in ne kadar Galatasaray'lı olduğunu göreceğiz açıklama yapılırken

az sakin.fenerbahcenin ssatılık kalemi ercanlar da GALATASARAYIN etik davranmadıgını iddia etmiş.ne yazacaklarını şaşırmışlar ali koç ve fenerbahce şerefsizlikleri ortaya cıkınca,ezildiler iyce.

gülüyorum bol bol

FB olsa bunu alir

Ekli dosyalar

• 227442BE-53C6-4CDF-A873-3247EA4B09AE.webp
    227442BE-53C6-4CDF-A873-3247EA4B09AE.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 49
Yönetime ve başkana küfürler yükleniyor umarım yalnitirlsr bizi yoksa ilk defa bende sovecem itibarimizi beş paralık etti diye

Bu ********************* gazetesi cocuklari her sene yeni bir darbe yiyor ama hala akilanmiyorlar...bunlar bu kafayla ömürlerin sonuna kadar bir bok basaramiyacaklar arada 5 senede bir sampiyon olurlar baskada hic bir si..m olmaz bunlardan

Yönetime ve başkana küfürler yükleniyor umarım yalnitirlsr bizi yoksa ilk defa bende sovecem itibarimizi beş paralık etti diye
ne itibarı ya?albayrakın acıklamalarını dinlemedin mi?fener ve ali koç itibarı yerlerde sürünüyo şu an.ne diyim bilemedim.katılmıyorum hiç bişekilde ve yanlıs yapmış olursun emre akbaba mevzusunda.ali koça ve fenerbahceye sövmen gerekiyo.neyse

Marchisio keşke 30 yaşında olsaydı yav, çok beğendiğim bir futbolcudur.
Ama ilgimize karşılık min. 2-3 imza parası, 3m civarı da yıllık talep eder.Bu da sıkıntılı bir durum yaşı ve sakatlık geçmişi de göz önüne alınınca.
Zaten yönetimden herhangi birinin kalibresi yüksek bir futbolcuyla iletişime geçeceğine şüpheliyim.
Bize al-sat üzerine oyuncular lazım şu darboğazda.Ama gelirse de sevinirim eli yüzü düzgün bir orta saha izleyebiliriz sakatlık yaşamazsa.

Bu arada bu yönetici arkadaş ozudogruyu tanıyorum kısmen Ankaralı genç bir iş adamı tam tribünden gelen yönetici ustunel tarzi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri