Bizimkiler Emre icin Aciklama yapacaklarmis. Böylece yatmis olur. Anca kendisi kisin imzalae artik
Marchisio sırf isminden dolayı isteniyor heralde. Hiç onun profilinde oyuncuya ihtiyaç yok. Kendisi Selçuk tipinde oyuncu. Bize Ndiaye lazım.
Bjk klubuyle karsilikli alisveris diyor. Bjkden mi alacaz abubakari direk pektemek iste
O ercanların ben taaaaaaz sakin.fenerbahcenin ssatılık kalemi ercanlar da GALATASARAYIN etik davranmadıgını iddia etmiş.ne yazacaklarını şaşırmışlar ali koç ve fenerbahce şerefsizlikleri ortaya cıkınca,ezildiler iyce.
gülüyorum bol bol
inşallah emreyi 4 milyona falan almayız.geri çekilmelerini desteklerim,Gslı gibi davranırlar.Mustafa Cengiz'in ne kadar Galatasaray'lı olduğunu göreceğiz açıklama yapılırken
ne itibarı ya?albayrakın acıklamalarını dinlemedin mi?fener ve ali koç itibarı yerlerde sürünüyo şu an.ne diyim bilemedim.katılmıyorum hiç bişekilde ve yanlıs yapmış olursun emre akbaba mevzusunda.ali koça ve fenerbahceye sövmen gerekiyo.neyseYönetime ve başkana küfürler yükleniyor umarım yalnitirlsr bizi yoksa ilk defa bende sovecem itibarimizi beş paralık etti diye
evet zaten çıkacak diyecek Emre Fener'e gitme efsanemiz ol seneye bedavaya gel diye açıklama yapmalıinşallah emreyi 4 milyona falan almayız.geri çekilmelerini desteklerim,Gslı gibi davranırlar.