- 13 Ekim 2014
- 109.988
- 59.253
- 4.708
Savas actik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne diyim bilemedim.katılmıyorum hiç bişekilde ve yanlıs yapmış olursun emre akbaba mevzusunda.ali koça ve fenerbahceye sövmen gerekiyo.neyse
afferin lan hayirli bir yorumunu gordum sonundaBuyutulecek bir mevzu degil
Sartlarimizin uygun oldugu teklifi kabul etmezlerse fb alsin .
kabul etmezlerçalık- aziz b. takası olabilir.
12 yasındaki cocuk mutlulugu bunlar yafbye oyuncu kaptiracagiz diye 5+ milyon mu verelim simdi
iyi takim kurmaya calisiyoruz, fenere kapak atmak degil bize ne yahu
Burda zedelenen bir itibar varsa oda K.O.Çunkidir...ne kadar kaliteli bir onun bunun cocugu oldugunu herkese ispatlamis olduMevzu emre değil abicim sen koca kulübün itibarını ezdiriyorsun başkan olarak çekilme olacaksa bile medya onunde olmamalı emre çok lazım oyuncu değil yerli oyuncu olması iyi ama asıl konu yönetimin kötü idaresi buna soverim
yönetim iyi idare etti bence,7 milyon eurolar konusulyo.açıklama yapılıp çekilirlerse efendi bi yaklasım olur bu.asil bi yaklasım olur.Mevzu emre değil abicim sen koca kulübün itibarını ezdiriyorsun başkan olarak çekilme olacaksa bile medya onunde olmamalı emre çok lazım oyuncu değil yerli oyuncu olması iyi ama asıl konu yönetimin kötü idaresi buna soverim
kabul etmezler