Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbye oyuncu kaptiracagiz diye 5+ milyon mu verelim simdi

iyi takim kurmaya calisiyoruz, fenere kapak atmak degil bize ne yahu

ne diyim bilemedim.katılmıyorum hiç bişekilde ve yanlıs yapmış olursun emre akbaba mevzusunda.ali koça ve fenerbahceye sövmen gerekiyo.neyse

Mevzu emre değil abicim sen koca kulübün itibarını ezdiriyorsun başkan olarak çekilme olacaksa bile medya onunde olmamalı emre çok lazım oyuncu değil yerli oyuncu olması iyi ama asıl konu yönetimin kötü idaresi buna soverim

Onu demislerdir ama garantisi ne futbolcu icin ?

Olaganustu sartlar oldu GS vazgecti emreden , olabilir , o veya bu sebeple vazgecti diyelim

Emre bugun fb nin 2 milyon euro maasini reddetti varsayin , bir daha nasil alacak o parayi

Mantikli olalim

Maksimum teklifi vermişiz. Ederi en fazla zaten 2 milyon euro...

Bu şartlarda zaten sırf Emre için 3 milyon verdik. Yönetim açısından yanlış yok hatta teklifi artırmaları bile hata bana göre.

Sırf Emre için 3 milyon değer ama duygusalda davranmamak lazım. Emre için üzülürüm fakat yapacak bir şey yok hayırlısı olsun...

Umarım Emre gönlündeki takıma transfer olur.

eğer anlamsız paralar verilmeyecekse bu durumda emreden vazgeçmek onun duruşuna da ihanet etmek olur.
ama 5 milyona 7 milyona alınacak bir oyuncu değil. Eğer o şikeciler bu paralara alıyorlarsa inşallah alırlar da görürler.

Mevzu emre değil abicim sen koca kulübün itibarını ezdiriyorsun başkan olarak çekilme olacaksa bile medya onunde olmamalı emre çok lazım oyuncu değil yerli oyuncu olması iyi ama asıl konu yönetimin kötü idaresi buna soverim
Burda zedelenen bir itibar varsa oda K.O.Çunkidir...ne kadar kaliteli bir onun bunun cocugu oldugunu herkese ispatlamis oldu

Bunlara 4 milyon vereceğimize Emre'ye 2 milyon ekstra verip bir sene bekle demeliyiz.
Bu şerefsiz Alanya'ya para kazandırmayalım.

Uğur güzel nerde ya ? Hormetler demesini ozledik?

yönetim iyi idare etti bence,7 milyon eurolar konusulyo.açıklama yapılıp çekilirlerse efendi bi yaklasım olur bu.asil bi yaklasım olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt