Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb formasi giyse ne olur giymese ne olur, o kadar istiyorsa gelecek sezon da gelir

ffp varken, 8 numara/stoper/(yedek) forvet lazimken gidip ultrakbaba fanboylari twitterde baski yapiyor diye ve fbye den "tarihi calim" yemeyelim diye gidip emre icin sacma para ödeyecegiz, beklentiler de gereksiz yere yükseldi

ama olsun ya "Galatasarayin cocugu müthis direnis sergiledi, Fb alacakti biz kaptik biraz sosyal medyada dalga geceyim"

Fenerbahçe kendi kalesine gol atmadı. Bizim Şampiyonlar Ligi gelirimizi kestiler.

Allah erden timuru ve ışıtan günü Galatasaraya baskanlıga ve yönetime nasip etsin

Emre Akbaba ikinci Denayer dir benim için.her zaman Galatasaraylı oluşu ile gurur duyacak.hayirli olsun.

Azizin maaşlı elemanı olan aziz gittikten sonra koç aliye yalakalık yapan A.E kod adlı fener muhabiri dün emre için albayrakı aradı fenere gideceğini söyledi dedi bugün baktım haber yok kaldırılmış keşke ss alsaydım. O adamın dün attığı twitleri ss alın :)

ya da Bjk'nin de listesinde olan biri eğer bunu kastettiyse %100 Harun Tekin'dir....çünkü Fikret Orman ilgilenmiyoruz dedi.....Bursaspor başkanı bjk ilgileniyor demişti Apo arayıp Fikret'ten rica etmiş olabilir...Bursaspor başkanı Galatasaray kiralama teklifi yaptı Harun için demişti

emre akbaba büyük facia olacak,son derece balon bir oyuncu ,bu finansal sıkıntıda ona verilen paralara yazık,koskoca klüp resmen tuzağa düşürüldü..

Olley be Fenerle transfer yarışını kazandık napayım 8 numarayı napayım ffpyi Fener alamadı ya bana yeter!!!!111! Emre cimbomlu bolmmmm hay ben sizin yapacağınız işe lan bu çocuğun 11'e gireceği bile meçhulken, NEDEN?

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt