Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Memnuniyetle çok tşklerRenktaş bana bi ufak teşekkür borçlusun gibi. Dün ne dediysem çıktı, çocuğu zorlamışlar ama buna rağmen fenere gitmez diyordum. Aksi halde hatırlatacaktın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Memnuniyetle çok tşklerRenktaş bana bi ufak teşekkür borçlusun gibi. Dün ne dediysem çıktı, çocuğu zorlamışlar ama buna rağmen fenere gitmez diyordum. Aksi halde hatırlatacaktın.
Fernando bu formuyla halı sahada zor oynarHoca biliyor tarihi kazik Belhandanin rezil ve gereksiz oldugunu
Nando
Mariano Donk Serdar Nagatomo
Fernando
Fegh Emre Ndiaye Garry
Modeste
Manyak olur ya
UEFA da bize geçirince böyle savunursun.olsun fbye gecirmenin hazzı paha bicilemez
Belhanda-Gomis-Feg
KİM GİDİYOR
Fiyatına ben de karşıyım ancak balon falan degil yabancı sayısı düşürüleceği konuşulan ortamda alınabilecek sayılı yerli oyunculardan biriydi hadi izlemedin bari istatistiklerine bakemre akbaba büyük facia olacak,son derece balon bir oyuncu ,bu finansal sıkıntıda ona verilen paralara yazık,koskoca klüp resmen tuzağa düşürüldü..
Fernando bu formuyla halı sahada zor oynar
Emre Akbaba'dan çocukluk aşkımsın fon müzikli bir video bekliyorum,şahsen kendim futbolcu olsam kendisi gibi Galatasaray'ımdan başkasına gitmek istemezdim,helal olsun