Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Azizin maaşlı elemanı olan aziz gittikten sonra koç aliye yalakalık yapan A.E kod adlı fener muhabiri dün emre için albayrakı aradı fenere gideceğini söyledi dedi bugün baktım haber yok kaldırılmış keşke ss alsaydım. O adamın dün attığı twitleri ss alın :)
Evet beyler tweeti silmiş hahahaha
Screenshot_20180817-161302.webp

Ya birseyi de begenin be arkadas. 3 milyona aldik iste. Fener kiralama icin bu kadar para veriyor konusan eden yok. Aslan emre hosgeldin cimboma

onu bunu bırakın da Feghouli'yi satıp Trezeguet'i almayalım da sürpriz olarak :)

bizim forum sadece algı kasıyor ne olursa illa zıt konuşulacak ...Adım gibi eminim emreyi fb alsaydı olası yorumlar

- Galatasaray aşığı adamı bile alamıyorsunuz tühhh size

- Yabancı sınırı gelecek berke- eljif-barış-emre*-ferdi adamlar iskeleti kurdu

- 3 aydır uğraşıyoruz adamlar 1 günde aldı apoyu trasnfere bulaştırırsan böyle olur

- Adam taliscadan iyi istatsitik yapmış 4 verip alamadınız mı ?

Emre hayırlı uğurlu olsun diyelim o vakit inşallah bugün açıklanır. Transferin bir kısmını Nef karşılıyor olsa da yine de biz 3 mil. € bonservis vereceğiz

Şimdi önemli olan bu 3 mil. € 'yu nasıl karşılayacağız ? kimi satacağız ?

bizim taraftar cidden sorunlu geçen sene belhandaya 9 ,ndiayeye 9, maicona 8 milyon bonservis saçarken kulüp göbek atıyordu çoğu biz bu paralar verilmez derken şimdi bi adama 3 milyon veriliyor diye ağlıyorlar. herşeyimiz ayarsız anasını satayım bjk 33 yaşındaki vagner love a 3.5 milyon euro verip aldı herkes öve öve bitiremedi adamları biz niye verip almadık diyenler vardı. lütfen para harcamayı da kemer sıkmayı da abartmayalım herşey kararında iyi

Garip cidden garip. Bizde biliyoruz 8 numara ihtiyac ama napalim yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt