Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi bu mallar sayemizde cok para cikti diyor
Ama bilmiyorlarki o para onlarin sayesinde geldi zuhahahahahahahahahahahahahahahahahahah sagolun enayiler

Emre gelsin gelmesine de koca nef emre için araya gireceğine bir stoper getirsin takıma CL de duman olacağız yoksa.

Burada ya çok kuş var ya da doyumsuz taraftar . Fb alacakken nolursa olsun alalım diyenler bugün gaza gelip niye fiyat arttırdık diyor. Kardeşim ne istediğinizi baştan söyleyin de ona göre davranalım.

Emre Akbaba'dan çocukluk aşkımsın fon müzikli bir video bekliyorum,şahsen kendim futbolcu olsam kendisi gibi Galatasaray'ımdan başkasına gitmek istemezdim,helal olsun

Fernando-Emre-Belhanda üçlüsü düşünüyorsak bu orta saha patlar bana göre.

Top yokken kimse adam kovalayamaz burada. Bir tane ciğersiz lazım mutlaka.

Emre nin duruşu samimiyeti kendini adam sanan bazı ARDAmarı çatlamışlara kapak olsun. Haşırt

bizim taraftar cidden sorunlu geçen sene belhandaya 9 ,ndiayeye 9, maicona 8 milyon bonservis saçarken kulüp göbek atıyordu çoğu biz bu paralar verilmez derken şimdi bi adama 3 milyon veriliyor diye ağlıyorlar. herşeyimiz ayarsız anasını satayım bjk 33 yaşındaki vagner love a 3.5 milyon euro verip aldı herkes öve öve bitiremedi adamları biz niye verip almadık diyenler vardı. lütfen para harcamayı da kemer sıkmayı da abartmayalım herşey kararında iyi

erden timur sadece emre akbabaya sponsor olmaz.transferlerimziden biri dedi albayrak,bi de bjknin istediği bi oyuncuyu alıcaz ya fikoya sormuş hani

emre akbaba büyük facia olacak,son derece balon bir oyuncu ,bu finansal sıkıntıda ona verilen paralara yazık,koskoca klüp resmen tuzağa düşürüldü..
Fiyatına ben de karşıyım ancak balon falan degil yabancı sayısı düşürüleceği konuşulan ortamda alınabilecek sayılı yerli oyunculardan biriydi hadi izlemedin bari istatistiklerine bak

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok Alanyayi zengin ettik, yok sözleşmesi 1 yıl kalmış, yok oyuna geldik falan. Boş Boş konuşmayın lan. Dün geceden beri Mesele Namus meselesi oldu siz hala daha hesap peşindesiniz. En uyuz olduğum konu! Emre Akbaba Transferi Nagatomo'nun ara transferde gelip bizi Şampiyonluğa taşıması gibi bişeydir bu böyle biline!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt