Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.978
- 11.842
- 1.838
fut 19 kadrolarımıza yazacağımız ilk oyuncu dombiyaaa
+90 pace ve +85 phy

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fut 19 kadrolarımıza yazacağımız ilk oyuncu dombiyaaa

Ne intihari renktas dertliyken müslüm gürses dinlemezmisin. Aynisiİntihar et diyorsun yani
bursa icin cok iyi transfer benceDumbia les
kovdular onucenk ergün çalışıyor
Dün bir kaçı UEFAda şampiyon olacaklarını söylüyordu hatta süper kupayı da alıp 40m euro para kazandılarBu Fenerliler de gerçekten beyin yok böyle genellemeler yapmaktan haz etmem futbol geyiğinde bile ama arkadaş bu nedir antuya bi bakayım dedim adamların hemen hemen hepsi şöyle düşünüyor beyler seneye rahatız seneye 10 tane çöpün sözleşmesi bitiyor, bu mesajı yazan adam sonuna da ekliyor bu sene şampiyon olursak gerisi kolay. 18 tane adamlar var yok belli değil 10 tanesi taraftarına göre bile çöpken şampiyon olacak ama beyimiz ulan düşünmüyorsun bari çaktırma.
Bursa ayarı için iyi sayılır lakin bizde iş yapmazdı , Baya formsuzdu geçen sene bitik bir durumda ama Bursanın alabileceği maksimum forvet tabibursa icin cok iyi transfer bence
badouda bitmiş, haftaya transfer show varmış , baya bi süprizler olacakmış gelen bilgilere göreIdmandaydim Yeni geldim. E.Akbaba KAPdan sonra yasananlari özet geçebilen varmi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Idmandaydim Yeni geldim. E.Akbaba KAPdan sonra yasananlari özet geçebilen varmi
Yok aga sergeni bilmem de ben tribe giriyorum.Ne intihari renktas dertliyken müslüm gürses dinlemezmisin. Aynisi
cenk ergün çalışmıyorkovdular onu
1 de renktaş@Nurullah Fethi @Selim Büyükada
Allah razi olsun çok sagolun
Emre ne zaman iniyor?
@Nurullah Fethi @Selim Büyükada
Allah razi olsun çok sagolun
Emre ne zaman iniyor?
Birak kalsin garipkimler gidecek düşer yakında.....Linnes'i gönderip Kaan Ayhan'ı alsak yabancı sınırı açılır hem de stopere alternatif kazanırız sanki ?