Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Fenerliler de gerçekten beyin yok böyle genellemeler yapmaktan haz etmem futbol geyiğinde bile ama arkadaş bu nedir antuya bi bakayım dedim adamların hemen hemen hepsi şöyle düşünüyor beyler seneye rahatız seneye 10 tane çöpün sözleşmesi bitiyor, bu mesajı yazan adam sonuna da ekliyor bu sene şampiyon olursak gerisi kolay. 18 tane adamlar var yok belli değil 10 tanesi taraftarına göre bile çöpken şampiyon olacak ama beyimiz ulan düşünmüyorsun bari çaktırma.
Dün bir kaçı UEFAda şampiyon olacaklarını söylüyordu hatta süper kupayı da alıp 40m euro para kazandılar

Idmandaydim Yeni geldim. E.Akbaba KAPdan sonra yasananlari özet geçebilen varmi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kısaca Başkan basın toplantısında hem buradaki hem sosyal medyadaki ergenlere çat çut geçirdi.

Finans falan diye zırlayanlara da borçları 2 bankaya indirdim ve %75 hemen ödememiz gereken borçları yeniden yapılandırıp en uygun faizden TL'ye çevirip süresini öteledik dedi. Finans konusunda çok teknik konuşuyor basın mensupları anlamadığından mal mal bakıyor genelde :red:

kimler gidecek düşer yakında.....Linnes'i gönderip Kaan Ayhan'ı alsak yabancı sınırı açılır hem de stopere alternatif kazanırız sanki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt