Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doumbia bizim lige uygun bir forvet çok iş yapar ayrıca Bursa'nın aldığı Lima çok iyi oyuncu gibi duruyor

kendimi sibel can yüzünden yurt dışına gitmek zorunda kalan karahan cantay gibi hissediyorum,bu kadınlar adamı bitirir

18 kişilik kadro

1-muslera
2-maicon
3-denayer (opsiyonlu kiralık)
4-serdar
5-mariano
6-nagatomo
7-linnes
8-donk
9-fernando
10-ndiaye (kiralık)
11-belhanda
12-emre
13-feghouli
14-garry
15-onyekuru
16-sinan
17-mugdat
18-gomis

geri kalanlardan yollayabildiklerimi yollamalıyız (ahmet tolga tarık selcuk eren)

kadrolar artık 21 kişi onu napıcaz?

Emre Akbaba takımımıza hayırlı olsun. Aslan parçası kardesimiz mükemmel bir duruş sergiledi. Ayrıca bugün bir kez daha Mustafa Cengiz başkana hayran kaldım. Haksız yere eleştiriliyor bazen ve taraftarı takip ettiği belli. Böyle bir ismi kusturmemek gerekiyor. Düzlüğe bizi o çıkartacak umuyorum ki. Ayrıca bana göre max 3 transfer daha takımı mükemmel seviyeye çekecektir. Badou,Denayer ve forvet (sınıra göre yabancı) diye örnek verebilirim bu isimlere. Üçüde kiralık olarak kadroya katılabilir.

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

türkiye liginde gelmiş geçmiş en cok gol atan yabancı zam olayına kızıyorum ama barışalım artık :) Gollerden sonra arenadaki o müzik ve atmosfer harika oluyor .

o kadar dedik doumba alın diye cok katkı sağlardı zaten beleş bi adamı alsak şaşarım

Fatih Terim: “Bazı isimlerin hedeflerimize göre artık bize fayda getirmeyeceğine karar verdim. Yolları ayırma kararı verdim.”

sivasın ön taraf süper.ama defans hem kötü hem de ortashaa ile uyumsuz.1 tane hatadan ,1 penaltıdan,1 de yanlıs görmediysem seken toptan gol yediler
rybalka form tutarsa orta sahayi tutabilirler. hakan arslan da 4-5 gol atmasi lazim yoksa tikanirlar önde yine bi süre sonra

Doumbia, Sporting'de yapamadi cunku bos alan bulamadi. Bizde'de yapamaz, kufurlerle yollanir.

Bu Fenerliler de gerçekten beyin yok böyle genellemeler yapmaktan haz etmem futbol geyiğinde bile ama arkadaş bu nedir antuya bi bakayım dedim adamların hemen hemen hepsi şöyle düşünüyor beyler seneye rahatız seneye 10 tane çöpün sözleşmesi bitiyor, bu mesajı yazan adam sonuna da ekliyor bu sene şampiyon olursak gerisi kolay. 18 tane adamlar var yok belli değil 10 tanesi taraftarına göre bile çöpken şampiyon olacak ama beyimiz ulan düşünmüyorsun bari çaktırma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt