Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
Doumbia bizim lige uygun bir forvet çok iş yapar ayrıca Bursa'nın aldığı Lima çok iyi oyuncu gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ask acisi cekiyorsan care yildiz tilbedir renktaskendimi sibel can yüzünden yurt dışına gitmek zorunda kalan karahan cantay gibi hissediyorum,bu kadınlar adamı bitirir
acı yok ya,geçmişte bi kumpasa geldim de şimdi o hatun hayatıma girdi tekrarAsk acisi cekiyorsan care yildiz tilbedir renktas
18 kişilik kadro
1-muslera
2-maicon
3-denayer (opsiyonlu kiralık)
4-serdar
5-mariano
6-nagatomo
7-linnes
8-donk
9-fernando
10-ndiaye (kiralık)
11-belhanda
12-emre
13-feghouli
14-garry
15-onyekuru
16-sinan
17-mugdat
18-gomis
geri kalanlardan yollayabildiklerimi yollamalıyız (ahmet tolga tarık selcuk eren)
Buyur evladimBaşkanım forumdaysan beğen
rybalka form tutarsa orta sahayi tutabilirler. hakan arslan da 4-5 gol atmasi lazim yoksa tikanirlar önde yine bi süre sonrasivasın ön taraf süper.ama defans hem kötü hem de ortashaa ile uyumsuz.1 tane hatadan ,1 penaltıdan,1 de yanlıs görmediysem seken toptan gol yediler
farkettiysen yedek kaleci yazmadım zaten onlar da ismail ve altyapıdan tamamlanır ozan celil yunus gibikadrolar artık 21 kişi onu napıcaz?
İntihar et diyorsun yaniAsk acisi cekiyorsan care yildiz tilbedir renktas
Fatih Terim: “Bazı isimlerin hedeflerimize göre artık bize fayda getirmeyeceğine karar verdim. Yolları ayırma kararı verdim.”
Nereye ve ne zaman vermiş hoca bu demeci?Fatih Terim: “Bazı isimlerin hedeflerimize göre artık bize fayda getirmeyeceğine karar verdim. Yolları ayırma kararı verdim.”