Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoğun şekilde Danny Welbeck haberleri görüyorum.
Gomis out Welbeck in 'e okey veririm.

Jorge Jesus'un Gomis aşkı! Oraya istiyor...

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis için Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal gelişmeleri gelmeye devam ediyor.
Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis için Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal iddiaları güçlenmeye devam ediyor. France Football geçtiğimiz günlerde Al-Hilal'in 33 yaşındaki forvet için Galatasaray'a 11 milyon euro teklifte bulunduğunu, Gomis'e ise yıllık 6 milyon euro önerildiğini iddia etmişti.

MODESTE OLMUYOR; ROTA GOMIS
Fransız basınından Le 10 Sport ise Al-Hilal'in, Çin temsilcisi Tianjin Quanjian ile sözleşmesini fesheden Anthony Modeste için ısrarının olduğunu ancak bu oyuncunun Suudi Arabistan'a gelmeye sıcak bakmaması nedeniyle ibrenin tamamen Gomis'ten yana olduğunu duyurdu
Yayımlanan "Özel" habere göre, Gomis'i almak isteyen Al Hilal, Galatasaray ile resmi görüşmelere de başladı ancak rakamlar hakkında yeni bir bilgi verilmedi. Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, kadrosunu Botia, Omar Abdulrahman ve Carrillo ile güçlendirerek büyük ses getirmişti.

GALATASARAY'IN AÇIĞI 3.35 MİLYON EURO
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emre Akbaba transferini açıklarken, "Şu anda açığımız 3 milyon 350 bin euro. Eğer biz 31 Mayıs 2019 yılına kadar bunu kapatamazsak, 3 milyon euro ceza öderiz" sözlerine yer vermişti. Sarı-kırmızılıların bu tarihe kadar satış yapması gerekiyor.

Jorge Jesus'un Gomis aşkı! Oraya istiyor...

Donki acaba serdarinmi maiconun yerine mi

SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Donk oyun bilgisini çok geliştirdi. Kasımpaşa'da ki Donk'dan çok daha iyi şuan.

Çevre kontrolü yapan bir Donk var artık. Pozisyon alma yönünü de geliştirmiş durumda. Bunun dışında yüksek fizik ve hava gücünün yanında hiç fena olmayan tekniği ve soğukkanlılığını da katarsak Serdar'ın yanında çok iyi bir süpürücü stoper olabilir. Serdar çok iyi bir hamle stoperi ama arkaya çok rakip kaçırıyor. Bana sorsanız ben Denayer'i isterdim hız becerisi tekniği ve aidiyetinden ötürü.

Velhasıl kelam Rıza oynattı 50 gol yediler filan bunlar şehir efsanesi geçmişte kaldı Kasımpaşa kim bilir ne kadar vahim haldeydi o zaman.

Yoğun şekilde Danny Welbeck haberleri görüyorum.
Gomis out Welbeck in 'e okey veririm.

ben asla vermem. Welbeck asla iyi bir golcü olamadı. Sakatlık da çok yaşadı. ManU ve Arsenal'da hep takımın 2,3,4. forveti konumunda kaldı. Burada gelip Gomis'in yerini alması sıkıntı olur.

transfer olsa da olmasa da bizim kadro suan ligin en güclü kadrosu

bu kadro ile sampyionluk sartoglu sart

mazeret kabul etmiyorum

üstelik bu sezon genclerimiz bile zehir gibi

ndiaye de gelirse zaten ligin cok üzerinde bir takim olur

Wellbeck bu Takımı kaldıramaz gitsin kumda oynasın. Wellbeck gelicekse Gomez gelsin daha iyi

Badou için Twitterda bi kaç dallama ve İnstagramda bi kaç Osuruk 2 yıllık kiralık olacak diyor. Olursa mükemmel olur.. O yüzden pazarlıklar bu kadar uzun sürmüş göya

Gomis zu Al-Hilal
Belhanda zu Werder Bremen

Anthony Modeste (free)
Claudio Marchisio (free)
Badou Ndiaye (1+1 kiralik)
Jason Denayer (1+1 kiralik)

Bu transferlerle santrafor ve sol bek disinda her pozisyonda saglikli bir forma rekabeti saglamis oluruz, oyunculardan yuzde yuz verim alma ve motive tutma acisindan cok onemli. Sol bekte Nagatomo gibi profesyonelligin zirvesinde yasayan bir adam oldugundan basimiz agrimaz diye dusunuyorum. Yalniz Modeste'ye bir sey olursa kadro cok guc kaybeder. Aslinda mumkunse Feghouli'yi yollayip bir kanat-forvet almak iyi olurdu (Shinji Okazaki gibi).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt