Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akbaba saat 20:00'de imzalıyor.. Keşke Stad'da yapsalardı Lannnnnn

Emre Akbaba

İlk önce ilerde bir solak oyuncuya sahip olduğumuz için mutluyum. Emre Akbaba, solak olmasıyla birlikte sol ayağını çok etkili kullanabilen, serbest vuruşlarında etkili olan, kornerlerde silah olabilecek bir futbolcu.

1.80 boyunda olmasıyla birlikte fiziği, mesela daha ucuza alınabilecek Emre Çolak’tan daha iyi. Bu beden önemli? Emre Çolak’la, Fatih hoca, istediği presi gerçekleştiremez. Emre Çolak bizde oynadığı dönemdede, yapamadığı pres/baskı yüzünden saça sapan faullerle oyunun temposunu düşürüyordu. Emre Akbaba’nın bu konuda ilerleyen zamanda çok fazla olumlu şekilde bize dönüşü olacaktır. Küçük bir dipnot: Sneijder (1.70CM) aynı sıkıntıyı yaşadık.

Hareketlilik konusunada gelmek istiyorum. Emre Akbaba statik bir oyuncu değil (Giuliano, Sneijder). Topla drinling yapabilen, mesafe katedebilen bir topçu. Bunu Alper Potuk’da yapıyor, ama çok kontrolsüz. Emre Akbaba çok daha kontrollü, düzgün bir şekilde bunu yapabiliyor.

Çok daha fazla olumlu yönleri var. Deniz kenarındam fazlada yazamıyorum. Ama ben çok mutluyum.

Bu paralar çok diyorsunuz. Bu paralara yabancı bir futbolcuyu (10 nr) alamazsınız. Hele ki 25-26 yaşında hiç bulamazsınız. Biraz keyiflenin. Tadını çıkarın.

Güzel olacak. Emre çok iyi transfer. Hayırlı olsun tekrardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt