Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 67.822
- 82.634
- 4.218
Emre akbaba imza töreni bugün saat 20:00 da olacakmış
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akbaba çöp demedim; ama abartıyoruz gibi; sinandan ne fazlası var mesela? Guilano topcu falan değil onu da ts fenere kitlediBence de çöp. Fb bizi kazıkladı malesef . Guilano'yu beğenir misin?
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Akbaba çöp demedim; ama abartıyoruz gibi; sinandan ne fazlası var mesela? Guilano topcu falan değil onu da ts fenere kitledi
Badou için Twitterda bi kaç dallama ve İnstagramda bi kaç Osuruk 2 yıllık kiralık olacak diyor. Olursa mükemmel olur.. O yüzden pazarlıklar bu kadar uzun sürmüş göya
Guilano yu TS Fenere mi kitledi? Emin misin?Akbaba çöp demedim; ama abartıyoruz gibi; sinandan ne fazlası var mesela? Guilano topcu falan değil onu da ts fenere kitledi
DejavuEeeee forum da ben dedim Dallama mı, yoksa osurukmuyuz.
Internet deki hamlelerine dikkat et bence ?
Guilano yu TS Fenere mi kitledi? Emin misin?
Ts. veya bjk tam hatırlamıyorum biri araya girmişti neyse ne bir arkadaş sordu ona istinaden yazdımGuilano yu TS Fenere mi kitledi? Emin misin?
TS den gelmedi yani.. Yukardaki post farklı anlasılıyor.Evet kiralayacaklardi ts devreye girince bonservis bayildilar