Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke Galatasarayı kendi şirketlerinin yüzde 10nu kadar düzgün yönetselerdi.Bu adamlar eminim kendi sirketlerinde 1 tlnin bile hesabının parasını yapıyordu.

O zaman konusmak yerine cikip sen kotu gidisi duzeltmeye aday olacaksin

Oraya cikani elestirmek kolay , talip misin o goreve ? Hayir . O zaman sadece konusursun , ama o koltuklarda senin basarisiz bulduklarin oturmaya devam
eder
Sinan , şu milletin görüşlerine karışma kardeşim karışma. Hakan ( erdem) bir de sen . Bir zamanlar da Engin diye biri vardı o gitti şükür. Kardeş neden böylesin?

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir kere konuyu anlamamış ortaya laf atıyor sallayın takılsın kendi kendine.

Monarşiyle yönetiliyoruz sanki eleştirme diyor komediye gel hele osmanlıyı özledin galiba sinan.

evet baskan adayi olmak istemeyen konusmasin lütfen

Yaprak kimildamiyo havada cok sıcak

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nGrqaQ5U_400x400.jpg

O zaman konusmak yerine cikip sen kotu gidisi duzeltmeye aday olacaksin

Oraya cikani elestirmek kolay , talip misin o goreve ? Hayir . O zaman sadece konusursun , ama o koltuklarda senin basarisiz bulduklarin oturmaya devam
eder
Çıkanlar talip demek ki çıkıyorlar. Oraya çıktıkları gibi eleştiriye de açık olacaklar.

Hani sana bundan bir kaç hafta önce ağır konuşmuştum ya bu yüzden, şimdi tekrar etmek istiyorum.

Çünkü senin derdin nedir anlamıyorum. Bana mesela o zaman sözde Aysalcı olduğumu iddia edip söylemediğin laf kalmamış, itaat etmekle, hatta burada böyle elit davranmana rağmen, yemezler, diz çök gibi laflar etmiştin.
Şimdi boşuna bana sataşana karşılık falan deme, çünkü o muhabbetin başında satașıp aklınca laf sokmaya çalışan sen idin.

Neyse, esas mevzu o değil, o gün gereken cevabı almıştın zaten ama anlamadığım o zaman o lafları eden biri, bugün tam 180 derece dönüş yaparak eleştirenlere yine laf ediyor.

beyler kadroyu veriyorum muslera-linnes maicon -serdar-carole-fernando -donk-rodrigez -belhanda -onyekuru-gomis

merkezlerimiz ciddi facia

maicon statik
fernando statik
donk statik
eren statik

3-4 tane hareketli adam olsa madiye denayer ve hizli forvet bu takim is yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt