Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah keşke be abim .
Geçende burda belirtmiştim tamam başarı beklememek kötüdür hedef yüksek olmalı ama bu adamlar geleceğimizi ipotekledi yav 1 yıl üzülerek söylüyorum benim için mesele değil .
Ama sıkıntı şu bunlar gider 1 yıl bay geçeriz yine yeni belhandalar gelir hep aynı döngüdeyiz ....

Ciddi problem filan yok bi güzel hak ettikleri neşteri yediler , Belhanda denen herifde zorunluluktan sokulmuş kadroya darısı onun başına şu kadroya yunus celil sokulsun şampiyon olmayalım gram üzülmem.

Çok net ki hoca Gomis Belhanda ve Feghouli 'nin bu hallerine tahammül etmeyecek Feghouli zaten Onyekuru 'ya formayı kaptırdı Belhanda ise Emre Akbaba gelince formasını teslim eder

Elde Gomis kalıyor A.Silva gelirse Gomis ya kendine bir çeki düzen verir ilk 11 de devam eder ya da yedek klübesinde zam pazarlığı yaparak geçirir bu seneyi ...

Hoca kupa maçında bile Gomis bozulmasın diye oyundan çıkartmadı yedek olması bana teori düşündürtüyor

o kadar çok sevindim ki neşter yediklerine keşke belhanda'da olmasa şu kadroda. Artık şu emre akbaba'yı alıp şu apaciyide devre dışı bırakalım.

Bu arada ben demiştim için demiyorum '' biz demiştik '' demek için söylüyorum .
Fatih hocaya patır patır sallayanlar ne alemde ? Mesele skor falan değil para yok pul yok başkan yok adam akıllı hiçbir şey yok dedik ki size hoca Belhandayıda Feghouliyide istemiyor . Peki hoca yerine siz olsanız onlara kesik atacak billurunuz olurmuydu ?

Emre Akbaba'ya sportif olay dışında nötr hatta soğuğa yakın bakıyordum fakat Belhandayı ben parçalı formamla görmek istemiyorum.

Maicon ciddi şekilde toparlanmış geçen seneye göre

Ama geçen senenin yıldızı Gomis dibe vurmuş. Belhanda-Feghouli zaten hala aynı kötülükte devam ediyordu Fatih Terim hak ettikleri kesiği verdi ...

korayı bı sekılde tutacaktık elde o cocuk sanıldığı kadar kötü değildi

Ah keşke be abim .
Geçende burda belirtmiştim tamam başarı beklememek kötüdür hedef yüksek olmalı ama bu adamlar geleceğimizi ipotekledi yav 1 yıl üzülerek söylüyorum benim için mesele değil .
Ama sıkıntı şu bunlar gider 1 yıl bay geçeriz yine yeni belhandalar gelir hep aynı döngüdeyiz ....
İşte o son dediğini yapmayacaksın. Henry gibi Rodriguez gibi adamları arayıp bulacaksın değerini bulunca da yallah.

hoca hedefi belirlemiş bi zahmet sırasıyla carole,belhanda,maicon,feghouli,gomis satılmalı,bunların arasından sadece feghouli bu sene kalsa olabilir diyorum oda yedekleri iyi olduğu için yani acil satılması gerek diyemiyorum..

hoca hedefi belirlemiş bi zahmet sırasıyla carole,belhanda,maicon,feghouli,gomis satılmalı,bunların arasından sadece feghouli bu sene kalsa olabilir diyorum oda yedekleri iyi olduğu için yani acil satılması gerek diyemiyorum..
benim bi kac gün önce yaptigim kadroyu düsünüyor hoca da belli ki. 4 oyuncu istiyor. akbaba, stoper, orta saha ve forvet istediginden eminim. diger bölgeler fena sayilmaz. ön libero disinda agir oyuncu istemiyor belli ki hoca, bu da en dogrusudur. statik top oynatiyor bize bu feghouli ile belhanda zaten yürüyerek oynuyor gomiste bitik

muslera
mariano/linnes serdar denayer nagatomo
donk ndiaye
onyekuru akbaba rodrigues
transfer

benim bi kac gün önce yaptigim kadroyu düsünüyor hoca da belli ki. 4 oyuncu istiyor. akbaba, stoper, orta saha ve forvet istediginden eminim. diger bölgeler fena sayilmaz. ön libero disinda agir oyuncu istemiyor belli ki hoca, bu da en dogrusudur. statik top oynatiyor bize bu feghouli ile belhanda zaten yürüyerek oynuyor gomiste bitik

muslera
mariano/linnes serdar denayer nagatomo
donk ndiaye
onyekuru akbaba rodrigues
transfer
emre akbaba yerine scarpa yada ianis hagi alınsa emre seneye bedava gelse daha mantıklı olur şu durumda elimize para bile geçse 3-3.5 milyon iyi para,tabi biz anlatıyoruzda yönetim uyuyo ellerindeki tek koz hoca oda durumdan memnun değil..

İmparator Hocam ruhsuz Arap bedevilerine ve paragöz cakala kesiği atmış. Yallah Arabistan'a!

Tassaklarina beton yetmez hocam!

emre akbaba yerine scarpa yada ianis hagi alınsa emre seneye bedava gelse daha mantıklı olur şu durumda elimize para bile geçse 3-3.5 milyon iyi para,tabi biz anlatıyoruzda yönetim uyuyo ellerindeki tek koz hoca oda durumdan memnun değil..
akbabayi bedava almak da iyi fikir aslinda ama bonservisle en azindan 1 adam almamiz lazim ki kadro seneye cok dagilmasin. bizim isimize yarayacak stoper, orta saha veya forveti 3 milyon euro civarina alabilir miyiz orasi soru isareti bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt