Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor: Yaşantısından ahlakı ve vicdani değerlerinin yüksek olduğunu düşündüğümüz Trabzonlu futbolcu Aykut Demir, tüm iyi niyetli taleplerimizi reddetmiş ve tazminatını kur farkı faiz dâhil olmak üzere talep etmiştir

DkRVe28WsAc70Wb.jpg

Trabzonspor: Yaşantısından ahlakı ve vicdani değerlerinin yüksek olduğunu düşündüğümüz Trabzonlu futbolcu Aykut Demir, tüm iyi niyetli taleplerimizi reddetmiş ve tazminatını kur farkı faiz dâhil olmak üzere talep etmiştir

DkRVe28WsAc70Wb.jpg
Siyasal islam bu olsa gerek. Eğer doğruysa yazık. Ya goründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rusya da yabancı sınırı yollamazlar Dzuyba yı. 13-14 sezonu burak yılmaz ı yollamak gibi bir şey

dyzubayı isterim ben de,yunus ve ali yavuz ilen oynatak bunları

caroleı fortuna sittarda verelim,750.000 avro yeterli.yıllıgının azını da veririz.

şimdi siz burda şöyle satalım böyle transfer yapalım diye kendinizi paralıyorsunuz ya , Cengiz başkan da bu talepleri okuyor görüyor.

"Amaaan kim uğraşacak yaaa , sezon başlamış zaten , off çok sıcak oğlum ordan kap bi limonata getir" diyor yarenlerine..

Takımda hiçbir oyuncu vazgecilmez degil. Buna Muslera , Fernando dahil. Teklif geleni degerlendirmek lazım.

Bu ekonomik koşullarda artık büyük transfer filan bende beklemiyorum.
Bir stoper ve bir orta saha kiralasak yeterli olur. Hatta bu isimlerde çok uzağa gitmeden NDiaye ve Denayer olsa ben tamamdır derim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu ekonomik koşullarda artık büyük transfer filan bende beklemiyorum.
Bir stoper ve bir orta saha kiralasak yeterli olur. Hatta bu isimlerde çok uzağa gitmeden NDiaye ve Denayer olsa ben tamamdır derim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynen futbolcuların maaşlarını ödemek transferden çok daha önemli.

bence olmazsa olmazımız stoper transferidir. hemde maicon ile uyum içinde oynayabilecek bir sol stoper.

eğer tolga gitmeyecekse orta saha transferi olmasa da olur, orada alt yapıdan seçeneklerimiz bile var.

feghouli yi satıp stoper, orta saha, forvet alsak süper olurdu.

Doumbia Bursa'dan 1,8 milyon Euro talep etmişti hatırladığım kadarıyla. Bize gelip dikiş tutturursa ligin anasını beller. Ne Gomis'e, ne de Eren'e güven olmayacağına göre uygun maliyetle Doumbia riskine girilir diye düşünüyorum.
Hızından çevikliğinden bir şey kaybetmediyse bence de kesinlikle kiralık transferi zorlamak lazım. Dediğin gibi kendini bulursa tam Fatih Terim 'in topçusu ...

tinerciler resmen batmış iflas etmisler sexomanyak acıklama yapıyor aglama seansları basladı

ortasaha 8 numara gelince kimi kesicek hoca merak ediyorum . Donk mütiş oynadı. fernandoda mütiş topcu. belhanda oyun kurucumuz . Ayrıca gomis giderse hoca dzyuba falan isticeni sanmıyorum . seri futbolcular istiyorum dedigine göre birebirde adam geçen pres yapan bi santrafor aldırır.

fikocum tolgayı alın oguzhan akgünü verin lütfen.başka futbolcu istemiyoruz.ali yavuz ilen yardırırlar gelsin cocugun önünü açın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt