Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Feghouli kesilmeyi haketmiyordu bence. Kupada da ayakta kalan adamdı. DÜn de girdikten sonra sabotajcı Sinan'dan çok çok iyiydi.

şunu belirtmek isterim ki ben sinandan tamamen umudumu kestim hiç bi zaman bi üst seviyeye çıkamayacağı belli oldu. teklif falan gelirse satsınlar bunun aldığı süreyi altyapıdaki gençlere vermeliyiz

Dün Feghouli kesilmeyi haketmiyordu bence. Kupada da ayakta kalan adamdı. DÜn de girdikten sonra sabotajcı Sinan'dan çok çok iyiydi.
Evet ama kupa macin da çok yoruldu abi.hoca belhandayi da 2 hafta geç katıldı fiziği iyi değil diye oynatmadim dedi.feghouli bu sezonun yeni transferi benim için.bi de hoca 3 kulvarda oynayacağımız için herkesi gormek istiyorum dedi.cok hakli.haftaya da yunus oynar sinanın yerine

Dun rodrigues nagatamoya hic yardım etmedi fernandonun defansa yardim etmedigi gibi

Yunus sinanin cok onunde.belhanda fizik olarak hazır olana kadar feghouli 10 numaraya geçer.rodrigueste şımardı.yunus diyoruz inşallah diyoruzz

Garry > Henry, Fegh, Yunus, Sinan, ...

O patates tarlasinda 2 asist 1 gol yapiyodu onyekuru.yetenek olarak rodriguesin çok önünde.yasi da genç.seneye bi daha kiralayacağız inşallah.

sinanda bi futbolcuda olması gereken kazanma hırsı yok malesef. her başarılı futbolcunun içinde yanan ateş bunda zerre yok köz olmuş. adam tam bi kamil, şu pasifliği, hamlığı bi türlü üstünden atamadı karakter yapısından dolayı.

Sinan iyi bir hamle oyuncusudur. İlk 11'de çok göreceğimizi sanmıyorum bundan sonra. Yunus da maalesef çok eksik henüz. İç saha maçlarında sonradan oyuna girebilir. Onyekuru beni heyecanlandırdı açıkçası. Dar alanda da iş yapabilecek gibi duruyor. Garry toparlanır, zemin onu çok etkiledi. Feghouli'den ise artık hiç umudum yok. Umarım satılabilir bir şekilde. Yoksa başımıza kalacak. Daha 4 sene sözleşmesi var.

Aytemiz Alanyaspor'da Emre Akbaba, Sivasspor maçında ilk 11'de olmayacak. (Futbol Arena)

Geçen sene Sinan bulunmaz hint kumaşıydı şimdi yavaştan aslında ne olduğu görülür ama Sinan tabi bu arada istediğini almıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt