Ben de aynı fikirdeyim. Ismi bilinmeyen oyuncular gelecek..
Ama herseyden once satmak önemli. Bu takımda işe yaramayan yada yarasa bile f/p oranı düşük ne kadar adam varsa yollanmalı. FT nin elestirilerine katılıyorum ; bu yonetim adam satmayı bilmiyor. Bir tek Cavanda yı satabildiler. Ona bile hala şaşıyorum.
Sevgili erol , elindeki malin iki negatif unsuru var
Ya kalitesi cok dusuk , ya da fiyati cok yuksek .
Besiktas ile bizim kiyaslanmamiz , fb nin kiyaslanmasi imkansiz . Cunku besiktasin oyunculari
Ya 2 senedir avrupa arenasinda ya da dunya kupasinda boy gosterdiler
Ya da fiyatlari dusuk ... hatta zaman zaman ikisi birden ..
Sen GS olarak bir sene avrupadan cezaliydin , oteki sene ise daha ilk eleme turundan elendin , dunya kupasinda ses getiren bir performans sergileyen oyuncun yok , arti takimi ile cok yukselen de yok
O zaman kalite unsurunu taliplere sunamiyorsun , geride kalan nedir ? Kalitesiz malin fiyatinin dusuk olmasi
Peki elindeki kalitesiz mallar ne fiyatta ? Fahis
Herhangi bir takimin yedeklere dahi giremeyen tolgaya 2 milyon euro , tarika 1,6 milyon euro , selcuk a 3 milyon euro , bu belhandaya 3,5 milyon euro , fegouliye 4 milyon euro teklif etmesi akilla bagdasiyor mu ?
Bu paralari verseler dahi , bunlara 7-8 milyon da bonservis odemisiz . Bunu da talep edecegiz herhalde , 1 senede 8 milyon euro zarar edecek degil kulup
Bu sartlar altinda kabahat bu mali bu fiyata kistiran yonetim midir ? Yoksa caresiz kalan mevcut yonetim midir ?
Yok kardesim yok , bu adamlara bu paralari hic bir enayi vermez , vermedikleri icin de gitmeyecekler