Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene Sinan bulunmaz hint kumaşıydı şimdi yavaştan aslında ne olduğu görülür ama Sinan tabi bu arada istediğini almıştır...
Simdi hedef tahtasında Sinan var galiba. Bircok kişi Sinan'ı yerden yere vurmuş. Sinan daha once hiç oynamadıgı bir pozisyonda oynadı dün .. Ve zam yapılmadıysa bu takımın en ucuz futbolcusu. Gecen sene cok krtik maçlarda maç kazandırdıgını unutmayalım ve biraz insaflı olalım.

İşte forvet

DkUNQo2X0AEXqXe.jpg

Ben de aynı fikirdeyim. Ismi bilinmeyen oyuncular gelecek..

Ama herseyden once satmak önemli. Bu takımda işe yaramayan yada yarasa bile f/p oranı düşük ne kadar adam varsa yollanmalı. FT nin elestirilerine katılıyorum ; bu yonetim adam satmayı bilmiyor. Bir tek Cavanda yı satabildiler. Ona bile hala şaşıyorum.

Sevgili erol , elindeki malin iki negatif unsuru var

Ya kalitesi cok dusuk , ya da fiyati cok yuksek .

Besiktas ile bizim kiyaslanmamiz , fb nin kiyaslanmasi imkansiz . Cunku besiktasin oyunculari

Ya 2 senedir avrupa arenasinda ya da dunya kupasinda boy gosterdiler

Ya da fiyatlari dusuk ... hatta zaman zaman ikisi birden ..

Sen GS olarak bir sene avrupadan cezaliydin , oteki sene ise daha ilk eleme turundan elendin , dunya kupasinda ses getiren bir performans sergileyen oyuncun yok , arti takimi ile cok yukselen de yok

O zaman kalite unsurunu taliplere sunamiyorsun , geride kalan nedir ? Kalitesiz malin fiyatinin dusuk olmasi

Peki elindeki kalitesiz mallar ne fiyatta ? Fahis

Herhangi bir takimin yedeklere dahi giremeyen tolgaya 2 milyon euro , tarika 1,6 milyon euro , selcuk a 3 milyon euro , bu belhandaya 3,5 milyon euro , fegouliye 4 milyon euro teklif etmesi akilla bagdasiyor mu ?

Bu paralari verseler dahi , bunlara 7-8 milyon da bonservis odemisiz . Bunu da talep edecegiz herhalde , 1 senede 8 milyon euro zarar edecek degil kulup

Bu sartlar altinda kabahat bu mali bu fiyata kistiran yonetim midir ? Yoksa caresiz kalan mevcut yonetim midir ?

Yok kardesim yok , bu adamlara bu paralari hic bir enayi vermez , vermedikleri icin de gitmeyecekler

eleman Senol Günes demek istemis yani

Sinan niye bilmiyorum ama kağnı gibi yav. Hani gf oynayacak yetenek var ama üstündeki hamligi atamıyor bir türlü.

Maalesef ben dün maçta hiç beğenmedim ki haftaya 11 oynayacağını sanmıyorum.

Yalnız söyleyeyim zamanında Aysal , Terim için eleman dedi ve kellesi gitti zaten . Şimdi de fiko şenol için bildiğin o bizim altimiz diyor her konuşmasında. Şenol adam olsa çoktan bırakırdı zaten ama işte gurur yok adamda

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Yavuz Kol hattrick yapmis U19 ile

Sinan bazı tesbitlerine katılmakla beraber yönetimin iyi bir satıcı olmadıgını düşünüyorum.

Evet, kalitesi düşük yada nisbeten kaliteli ama ucreti çok yüksek futbolculardan oluşan dengesiz bir kadromuz var.

Gecmiş yılların hatalarını cekiyoruz ama durupta aglamanın faydası yok..

Bu futbolculara Avrupa da pazar bulmak çok zor ama Cin ve Orta Dogu da bulunabilir. Hatta teklif geldiğini de biliyoruz.

Futbolcuları ikna etmek, gerekirse bir miktar fesih bedeli ödeyerek yollamak da yonetimin işi..

Buna mecburuz. Bu bir ekonomik savaş adeta.. Ya bir yol bulacagız, ya bir yol yapacagız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt