Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de benzerini yasadim 1 ay evvel . Ozel islerim ve lyondaki mac icin cenevreye uctugumda 2-3 saat zaman ayirip uefa genel merkezine gidip , ekonomik filan konularda oturup adamlarla biraz gorustum

Sonra biraz alt katta alisveris yaptim , oradaki karsilama gorevlilerinden biri etrafi gezdirdi etti , kupalarla resim cektirdik

Mekandan ayrilirken elime bir kac uefa bonbonu tikistirdilar , o esnada bir gorevli elimdeki atkiyi gordu ve yanimdakine "sen de atkiyla resim cektir 1 hafta sonra sampiyon olacaklar" dedi

Guzel bir aniydi .. bana etrafi gezdiren kisi ise atkimi hic tanimayip siyasi bir seyse resim cektiremem sana burada dedi durdu

Pickford

Coleman Mina Zouma Digne

Schneiderlin A.Gomes

Walcott Sigurdsson Richarlison

Cenk

Iyi kadro kurdular ha​

DkLYLCiX4AAcZuI.jpg

şaka gibi resmen transfersiz kapatıyoruz dönemi bu sene işkence olacak gibi :S

Everton bir işe yarasın da I.Gueye 'yi bize versin

Fernando-Gueye
E.Akbaba

orta sahası parçalar ligi​

Geniş bir transfer listemiz yok mu ya. Alternatif isimlerden biri olur yine olur. Transfersiz kapatamayız.

Yönetim ne kadar iyi niyetliyse, o kadar beceriksiz. Galatasaray bu yönetime 3 gömlek büyük.

mangala ndiaye moussa dembele ve oumar niasse bombalarını bekliyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Hayri P. Cund

Jordan Ayew'in forma giydiği son 4 takım;
1f53b.png
Sochaux: Küme düştü
1f53b.png
Lorient: Küme düştü
1f53b.png
Aston Villa: Küme düştü
1f53b.png
Swansea: Küme düştü

DkLacLOXcAMqr8E.jpg

Geçmiş olsun şimdiden renktaş uğursuzun tekini almışsınız

Forumda bulunan renktaşlarıma sesleniyorum, bazı kısımların yarattığı algıya ve oyuna gelmemenizi tavsiye ederim. Birileri ısrarla her rakibin transferinde ortalığı kaos ortamı yapıyor.

Biz geçen sene çok fazla transfer yaptık ve şimdi ihtiyaç ve imkanlarımız kısıtlı. Buna rağmen 2 transfer yaptık ve muhtemelen 2 transfer daha olacak.

Diğer takımların transfer yapması normal çünkü ihtiyaçları daha fazla. Buna rağmen yapamıyorlar bile.
Ayew ve Slimanimi ligi dağıtacak? Sezon sonu burda ol. Hem dağıtsa bile bizim ihtiyacımız yok o bölgedeki oyunculara. Hem forvet hem kanatlarda daha iyi oyuncularımız var. Nedir bu saçma telaş?

yorumlarının hepsine katılıyorum abi.çok dogru ve gerçek.

ndiaye mal degilse yıllık ücrret ne ise kabul eder artık

Şimdi sıra bizde Ndiaye efendiye yönetim 2 milyon Euro dan yukarı para vermesin. Otur ikinci ligde oyna ya da CL de bu paraya koçum desinler. Nefret ettirdi bu paragöz herifler ve yamyam menejerleri.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt