Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.661
- 45.184
- 4.338
Ulan şuna bak ligin ilk haftası içimiz kıpır kıpır olacakken dolar daha nerelere çıkıp da bir tarafımızda patlayacak diye bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adminler, çok saygı değer ekonomist üyelerimizin de hak vereceği gibi bu konunun kapanmasını talep ediyorum.
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hidayet, kardeşim yazımı bir daha oku ve yüzeyde değil de derindeki anlamı bulmaya çalış ve bir daha alıntılayahu istersen atalım kendimizi camdan aşağı nede olsa dolar artıyor.
Hemde ne hain.
Gidip GALATASARAY düşmanı tupcu ile kahkaha atıyordu!
Sampiyonluk geldi foruma yazmamak icin özen gösterdi
Kupayi kaybettik Mesaj sayisi arti
Uefadan mrn cezasinin tum sorumlusu o koca kulakli dursundan baskasi degil. Bu seneye bakarsak dogru analiz yapmis oluruz. Aysal donemieger bir kaod isr dursun donemi buyuk bir yikimdir. Sen gidip adamlara 2 milyon lira kazandigin bilrkliklrri gosterirden tabiki cezayi yersin.Uefa dan men cezasının mali ve manevi zararını karşılar ise ve özür dilerse neden olmasın![]()
Eleştiri getireceksek ben kendimi de eleştirebilirim. Terim olunca hassasız diyebilirim. Ama yeter bu nedir arkadaş herkes kötü sadece ünal iyi gelip gidip aynı şeyleri yazıp çıkıyor hiç bir boka da faydası yok.
şu 2 arap belhanda ve feghouli yüzünden batarsak çok koyar adama. bari bunları satsınlar kurtulamasak bile en azından elimizden geleni yaptık derizYapi paydos beyler.
Asil cümbüs sampiyon olamayip Sampiyonlar ligine gidemez isek baslayacak.
Kol gibi uzun soluklu sözlesmeler var.
Ne demek istedigini anliyorum ama sadece o ikisi degil, toplamda sampiyon olamaz isek cok vahim bir durum ortaya cikacak.şu 2 arap belhanda ve feghouli yüzünden batarsak çok koyar adama. bari bunları satsınlar kurtulamasak bile en azından elimizden geleni yaptık deriz
asıl sorun ya şampiyon olsak bile uefanın ffp hedeflerini bu koşullarla tutturamazsak. önümüzdeki sene lig 4.sü ş.ligine lig 10. su uefa avrupa ligine giderse kimse şaşımasınNe demek istedigini anliyorum ama sadece o ikisi degil, toplamda sampiyon olamaz isek cok vahim bir durum ortaya cikacak.