Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: Galatasaray’ın oyuncu satması konusu önemli. Özellikle bu konu şu an çok önemli.

Fatih Terim: Şu anda hiçbir gelişme yok bildiğim kadarıyla. Ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum. Ben ayın 31'ine kadar bazı değişiklikler olacağına inanıyorum. Galatasaray kulübünün satma konusunda da becerisi olması lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam bunu yazacaktım paylaşmışsın sağ ol. Yönetime eleştiri böyle yapılır. Carole'u Tolga'yı satamıyorsak şapkayı öne koyup bir düşünsünler.

vay be lig bittiğinde DK öncesi nasıl transfer bekliyoduk shaqiri-kagawa-ndaye-kajer şimdi bir tane bile kıçı kırık emre'yi dahi alamıyoz.

DkRXKuHUYAAY25r.jpg
Fernandao hariç adam satmadılar onuda 2.5 milyon dolara sattılar.

Altınordudaki 2 çocuğu 4 milyon euroya aldılar. Hollandadan yine genç Türk futbolcu aldılar onunda bonservisi 1 milyon euroydu.

Ayew'in en az 1. 5 milyon euro kiralama bedeli vardır, Slimani'de en az 1.5 milyon eurodur.

Bunlar hala neyine güvenerek transfer yapıyor. Kesin Avrupa'dan ceza yiyecekler. 600 milyon euro borçları var. Türkiyenin 1 numaralı batık kulübü şuan fener

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli de aynisi, gecen sezon beklentilerin altinda kalmasina ragmen sosyal medyada paylasimlar yaparak taraftara oynadi
Gomis taraftara oynasa da adam 29 gol attı. Feg gibi çöpü sevenleri zaten anlamadım ve hala da anlamıyorum. Akhisar maçında 2 hareket yapınca ben de iyi oynadı dedim sonra adam 4 milyon aliyor dedim tekrar vazgeçtim. 1.5 milyon alsa tamam derim de adam şu an bildiğin bjkdeki negredo sınıfında.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim bazılarına esas patronun kim olduğunu gösterdi Gomis 'de bu saatten sonra ya aklını başına alır topunu oynar ya da dışarıda bulur kendisini

Tabi bizim için de Gomis için de en hayırlısı aklını sahaya verip topunu oynaması ama olmazsa Fatih Terimi tanıyorsam bu haldeki Gomis 'i oynatacağına Eren'i oynatır veya Sinan-Muğdat 'ı devşirir bir şekilde

Fernandao hariç adam satmadılar onuda 2.5 milyon dolara sattılar.

Altınordudaki 2 çocuğu 4 milyon euroya aldılar. Hollandadan yine genç Türk futbolcu aldılar onunda bonservisi 1 milyon euroydu.

Ayew'in en az 1. 5 milyon euro kiralama bedeli vardır, Slimani'de en az 1.5 milyon eurodur.

Bunlar hala neyine güvenerek transfer yapıyor. Kesin Avrupa'dan ceza yiyecekler. 600 milyon euro borçları var. Türkiyenin 1 numaralı batık kulübü şuan fener

Avrupa'da yazdırmiyorlar işte. Lig için alıyorlar ama patlar bir yerlerinde

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

―
1f5e3.png
Abdurrahim Albayrak: "Kiralık görüştüğümüz bir çok oyuncu var. Sabahlara kadar inanın ki ekibimiz, başta hocamız, maçları izliyoruz. Artık boşa verecek paramız yok."

3 tane onyekuru gibi aklı ve zekası ile oynayan topçu alın

mustafa cengiz mülayim adam,terim tabiki sözünü geçirebilir.

Emre ve Jason gibi iki has cimbomluyu kadromuza katmamız gerekiyor Ndiaye denen paragöz gelmesede olur

Avrupada oynatamadıktan sonra neye yarar. Şu yaptığı transfer hamleleriyle fener sadece borcunu katlıyor

Bitmiş ölmüşü diriltmek için bir şeyler yapmalılar sonuçta.

Şampiyon olup belki gün yüzü görürüz hayali görüyorlar işte. 10 tane şampiyonluk gerekiyor hemde seri şekilde.

Başka kurtulmuşları yok. Veya kara parayla kurtaracak birileri işte.

Emre Vulture'ın arenada fenere 4. golü atıp taraftara koştugunu görür gibiyim. Terim'in prensi Özcimbomlu Vulture

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt