Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam bunu yazacaktım paylaşmışsın sağ ol. Yönetime eleştiri böyle yapılır. Carole'u Tolga'yı satamıyorsak şapkayı öne koyup bir düşünsünler.Fatih Terim: Şu anda hiçbir gelişme yok bildiğim kadarıyla. Ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum. Ben ayın 31'ine kadar bazı değişiklikler olacağına inanıyorum. Galatasaray kulübünün satma konusunda da becerisi olması lazım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feghouli de aynisi, gecen sezon beklentilerin altinda kalmasina ragmen sosyal medyada paylasimlar yaparak taraftara oynadiGomis , çok tehlikeli bir adam . Taraftara oynayan adamdan korkacaksın
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernandao hariç adam satmadılar onuda 2.5 milyon dolara sattılar.
Gomis taraftara oynasa da adam 29 gol attı. Feg gibi çöpü sevenleri zaten anlamadım ve hala da anlamıyorum. Akhisar maçında 2 hareket yapınca ben de iyi oynadı dedim sonra adam 4 milyon aliyor dedim tekrar vazgeçtim. 1.5 milyon alsa tamam derim de adam şu an bildiğin bjkdeki negredo sınıfında.Feghouli de aynisi, gecen sezon beklentilerin altinda kalmasina ragmen sosyal medyada paylasimlar yaparak taraftara oynadi
Avrupa'da yazdırmiyorlar işte. Lig için alıyorlar ama patlar bir yerlerindeFernandao hariç adam satmadılar onuda 2.5 milyon dolara sattılar.
Altınordudaki 2 çocuğu 4 milyon euroya aldılar. Hollandadan yine genç Türk futbolcu aldılar onunda bonservisi 1 milyon euroydu.
Ayew'in en az 1. 5 milyon euro kiralama bedeli vardır, Slimani'de en az 1.5 milyon eurodur.
Bunlar hala neyine güvenerek transfer yapıyor. Kesin Avrupa'dan ceza yiyecekler. 600 milyon euro borçları var. Türkiyenin 1 numaralı batık kulübü şuan fener
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satmayı bilmiyor dedi daha ne desin, burada da hala yok oyuncu satmak zor falan diyor bazı arkadaşlar . Takımın hocası bunu diyor hocasi , satmayı bilmiyorlar diyor.terim cengize az adam ol demiş üstü kapalı
Avrupada oynatamadıktan sonra neye yarar. Şu yaptığı transfer hamleleriyle fener sadece borcunu katlıyorAvrupa'da yazdırmiyorlar işte. Lig için alıyorlar ama patlar bir yerlerinde
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Koç bence cebinden verecek bir katakulli ile.Avrupada oynatamadıktan sonra neye yarar. Şu yaptığı transfer hamleleriyle fener sadece borcunu katlıyor
Bitmiş ölmüşü diriltmek için bir şeyler yapmalılar sonuçta.Avrupada oynatamadıktan sonra neye yarar. Şu yaptığı transfer hamleleriyle fener sadece borcunu katlıyor